• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Een veilige traplift
voor een lage prijs

Smienk Trapliften, levert kwalitatieve, gebruikte trapliften in heel België met levenslange garantie icm een onderhoudscontract. U heeft al een traplift v.a. € 1.690,-. Vraag onze gratis brochure aan.

» GRATIS BROCHURE

Tweedehands traplift = voordelig én veilig

Een tweedehands traplift is een pak goedkoper dan een nieuw exemplaar. Het overwegen waard dus. Maar is zo’n gebruikte traplift wel veilig? Past hij in úw huis? Hoeveel betaalt u ervoor? En hoe zit het met installatie, onderhoud en herstelling? Terechte vragen. Want u wilt natuurlijk zeker zijn van een goede investering. Zodat u straks altijd gemakkelijk de trap op en af kunt.

Gebruikte liften: grondig voor u gecontroleerd

Smienk Trapliften is ’s lands grootste leverancier van tweedehands trapliften. U krijgt een totaalpakket: van opmeting over installatie tot onderhoud. En u mag op beide oren slapen. Want gebruikte trapliften onder­werpen we aan grondige controles. Alleen na een positief rapport komt de lift uw richting uit. En duikt er achteraf toch een mankement op? Dan schiet onze technische ploeg te hulp: dag en nacht.

Bekijk het hele proces in één minuut Benieuwd hoe wij uw traplift op maat maken?

Bekijk hier onze trapliften

Wij helpen u graag met een betrouwbare gebruikte traplift!
Meer weten? Bekijkt u onze website rustig. Wij geven antwoord op al uw vragen in ons online advies. Ook geven wij alle informatie over vergoedingen. En heeft u toch nog vragen, bel ons gerust op 0032-25887740 voor een persoonlijk advies. Of vraag nu een vrijblijvende offerte aan en krijg alle informatie over de prijs van een traplift voor uw trapsituatie.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende offerte?