• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Handicare Trapliften

In uw zoektocht naar een Handicare traplift let u natuurlijk op een aantal belangrijke aspecten. U wilt dat de traplift voldoet aan alle veiligheidseisen, dat de stoel van de traplift comfortabel zit en dat de prijs van de traplift binnen uw budget past. Toch heeft u misschien ook nog andere voorkeuren waar de traplift aan moet voldoen. U bent dan bij Smienk Trapliften aan het goede adres. Naast de modellen van het merk Handicare verkopen wij ook nieuwe en gebruikte modellen van alle andere traplift merken. Het voordeel van onze service is dat u kunt kiezen voor levenslange garantie en dat zelfs na de aankoop onze servicemonteurs altijd voor u klaar staan. Kijk hier voor meer informatie over onze service, of lees verder voor informatie over de modellen van het merk Handicare.

Handicare traplift

Handicare 2000

De Handicare 2000 is speciaal ontworpen voor trappen met krappe bochten. De dubbele ronde rail zorgt voor een stabiele oplossing terwijl uw traplift naar boven zoeft. Tegelijkertijd kunnen andere traplopers gewoon gebruik blijven maken van de trap. Bovendien is zowel de stoel als de rail leverbaar in verschillende kleuren. Zo kan de lift volledig worden aangepast aan uw interieur. Wel zo mooi toch?

Handicare Simplicity

Het comfortabele instapmodel van Handicare is de Simplicity. Deze stoel is speciaal door ergotherapeuten ontwikkeld. Dat betekent dat de stoel zo comfortabel en veilig mogelijk zit. Door de continue oplaadfunctie van de Simplicity, bent u niet gebonden aan een speciale ‘oplaadplek’. Waar u de stoel ook aan de rail laat staan, de accu raakt nooit leeg. Ook de automatische schuifrail van de Handicare Simplicity is een bijzonder ingenieuze oplossing; deze schuifrail beweegt met u mee over de trap. Nog voordat u het eindpunt heeft bereikt, is de rail al bovenaan aangekomen. Hierdoor kunt u altijd veilig op- en afstappen.

Handicare Simplicity Plus

Maak kennis met de luxe-variant van de Simplicity; de Handicare Simplicity Plus. Deze lift is niet alleen comfortabel en veilig, maar ook nog eens voorzien van een heleboel extra automatische functies. Zo is de stoel voorzien van een automatisch of handmatig opklapbare voetenbank, kan de stoel aangepast worden met een speciale draaifunctie en is de lift voorzien van een automatische schuifrail. Daarnaast kunt u de bekleding van de stoel prachtig aanpassen aan uw interieur; met zes verschillende kleuren zit er altijd wel eentje bij die perfect past bij uw inrichting.

Handicare 1000

Heeft u een bijzonder smalle trap? Geen probleem voor de Handicare 1000. Deze ranke en elegante traplift weet zich over de smalste trappen naar boven te werken. De stoel heeft een automatische draaifunctie, waardoor hij zonder problemen meedraait met de korte bochten in de trap. De opklapbare voetenbank zorgt voor extra ruimte om de stoel wanneer deze stilstaat. Ook kan de Handicare 1000 worden voorzien van een handige klaprail, die u omhoog kunt klappen om de doorgang voor andere trapgebruikers te verbreden.

Gebruikte Handicare trapliften

Natuurlijk kunt u een gloednieuwe traplift aanschaffen. Maar er zijn ook andere alternatieven. Zo biedt Smienk prachtige gebruikte Handicare trapliften in alle soorten en maten. Naast tweedehands Handicare trapliften verkoopt Smienk ook vele andere merken. Bekijk ons aanbod. Deze trapliften voldoen, evenals een nieuwe traplift, aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien is de prijs sterk gereduceerd ten opzichte van een nieuwe traplift. Daarnaast biedt Smienk een betrouwbare onderhoudsovereenkomst, zodat u altijd verzekerd bent van een efficiënt werkende traplift. Zo maken we luxe voor iedereen betaalbaar.

Vraag hieronder een gratis brochure aan, en lees alles over onze gebruikte trapliften en ons bedrijf.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure