• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Otolift Trapliften Gebruikt al vanaf € 1690

Bent u op zoek naar een betaalbare Otolift traplift? Dan kunnen we u zeker helpen. Smienk reviseert gebruikte Otolift trapliften volledig. Hierbij garanderen wij u dezelfde kwaliteit als een nieuwe traplift. U kunt bij ons kiezen uit alle verschillende Otolift modellen, waarbij we u uiteraard graag ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze. Bovendien krijgt u op al onze gebruikte Otoliften levenslange garantie in combinatie met onderhoud. Uw voordeel? Vaak enkele duizenden euro’s tov van een nieuwe!

Otolift Trapliften is een Nederlandse fabrikant gevestigd in Bergambacht, waar de trapliften ook geproduceerd worden. Otolift levert betrouwbare kwaliteit en is al sinds de jaren ’60 gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van trapliften.

Prijzen Otolift trapliften

Type trap Prijzen Nieuwe Otolift Prijzen Gebruikte Otolift bij Smienk
Rechte trap € 2.630 – € 5.399 € 1.690 – € 2.790
Trap met bochten € 5.590 – € 12.495 € 2.690 – € 5.990

Het prijsverschil tussen een nieuwe en gebruikte Otolift is vaak groot. Een gebruikte Otolift traplift kunnen wij meestal tot wel 50 procent goedkoper aanbieden, terwijl de kwaliteit en betrouwbaarheid absoluut hetzelfde is. Zo wordt een degelijke Otolift voor veel mensen ineens bereikbaar en valt deze wel binnen het budget. Wij nodigen u van harte uit om zowel bij Otolift als bij ons een offerte voor een Otolift traplift aan te vragen. Onze gebruikte Otolift trapliften zijn vaak de helft goedkoper vergeleken met nieuwe modellen, maar voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn minstens zo goed als de nieuwe modellen. U betaalt u bij ons veel minder voor een Otolift traplift dan als u deze bij de Otolift fabrikant zou bestellen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze gebruikte trapliften? Kijk dan op deze pagina: gebruikte trapliften. Meer informatie over de verschillende modellen van Otolift kun u hieronder vinden.

De verschillende typen Otoliften

Otolift One

De One is een onopvallende en elegante traplift, die bevestigd is aan slechts één subtiel gemonteerde buis. Door het ranke design neemt de traplift slechts weinig ruimte in beslag en gaat hij feilloos op in de omgeving. De traplift heeft nog een groot voordeel; door het bevestigingssysteem kan de trapleuning behouden blijven; ideaal voor de andere bewoners van uw huis. Zowel de zitting als de voetensteun van de lift is inklapbaar. Ook handig; voor de aansluiting van de traplift heeft u alleen maar een stopcontact nodig. En mocht de stroom onverhoeds uitvallen? Ook dan blijft de Otolift gewoon werken.

Otolift Two

De Two is de meest verkochte traplift van Nederland. En dat is niet zo gek. Zeker wanneer je de voordelen van deze lift eens goed op een rij zet. Zo neemt de lift weinig ruimte in beslag, wat erg handig is voor de andere bewoners van uw huis. De lift is bevestigd aan twee stevige buizen, wat de veiligheid van de traplift extra benadrukt. Door de elegante uitstraling kunnen de buizen zo onopvallend mogelijk langs de muur worden bevestigd. Het geruisloze slow start- en stopsysteem zorgt voor een rustige rit omhoog. Eindigt de rail vlak voor de deuropening? Kies dan voor een automatisch inklapbaar raileinde. Zo blijft de ingang maximaal beloopbaar.

Otolift Parallel

Natuurlijk is ons aanbod van trapliften met een bocht prachtig. Maar als u een rechte trap heeft, heeft u niet meer nodig dan een stevige, rechte rail. De Parallel is speciaal ontworpen voor rechte trappen. De aluminium rail kan langs elke muur worden bevestigd. Zowel de zitting als armleuningen en voetensteun zijn inklapbaar.

Otolift Special

De meeste trapliften zijn speciaal ontworpen voor volwassenen. Maar soms is dit niet genoeg. Wanneer uw kind door omstandigheden niet zelf de trap op kan lopen, wilt u een veilig systeem dat uw kind elke dag op een comfortabele manier naar boven brengt. De Special kan volledig aangepast worden aan uw wensen. Denk hierbij aan de maat van de stoel, het voorzien van een zogenaamd ‘pandakuipje’ of speciale gordels en beveiligingssystemen. Maar dat niet alleen. De special is ook volledig aanpasbaar aan buitengebruik, of kan voorzien worden van een verhoogde stoel of extra hefvermogen.

Gebruikte Otolift traplift

Om de prijs wat te drukken, maar de kwaliteit te waarborgen, kunt u kiezen voor een gebruikte Otolift traplift. Naast een tweedehands Otolift levert Smienk Trapliften ook vele andere merken. Ook deze liften zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u meer informatie over gebruikte trapliften? Bel ons of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure