• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Plateaulift

Een plateaulift maakt de verdiepingen in uw woning of gebouw bereikbaar met een rolstoel. Dit is een traplift met platform, die eenvoudig een hoogteverschil kan overbruggen. Op deze manier worden gebouwen ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers (of kinderwagens). Een plateaulift kan zowel binnen als buiten en op een rechte trap als op een trap met bochten worden geïnstalleerd. Het grote voordeel van een plateaulift is dat rolstoelgebruikers niet meer afhankelijk zijn iemand anders, of zichzelf eenmaal boven aangekomen in allerlei bochten moeten wringen om in een andere rolstoel plaats te nemen.

Met onze plateauliften is het mogelijk om elke verdieping van uw woning te bereiken, terwijl u gewoon in uw rolstoel kunt blijven zitten. Een plateaulift voor rolstoelgebruikers is een perfecte oplossing om volledig mobiel te blijven. Ook voor bedrijven, gemeenten en instellingen is een plateaulift ideaal voor klanten of bewoners om mobiel te blijven, zonder dat van rolstoel gewisseld hoeft te worden. Een plateaulift kan bovendien ook heel handig zijn om goederen, zoals dozen of andere spullen naar boven of beneden te verplaatsen.

Wat kost een plateaulift?

De prijs van een plateaulift is net zoals bij normale trapliften sterk afhankelijk van de lengte en vorm van de trap. Een plateaulift is over het algemeen wel wat duurder dan een normale traplift, maar aanzienlijk goedkoper dan een huislift.

ThyssenKrupp

Smienk levert kan altijd nieuwe plateauliften van het degelijk Duitse merk ThyssenKrupp leveren. Dit model heet de Supra (Linea)

 

Tweedehands plateaulift

Smienk Trapliften reviseert ook gebruikte plateauliften en zorgt ervoor dat ze nog jarenlang betrouwbaar en veilig dienst kunnen doen. U kunt telefonisch eenvoudig bij onze adviseurs nagaan of we ook voor u een gebruikte plateaulift op voorraad hebben. Nieuwe plateauliften zijn altijd leverbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand? In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek vertellen onze adviseurs u er graag alles over en stellen op basis van uw trapsituatie een offerte voor een plateaulift op.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure