• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift voor een rolstoel

Ook voor rolstoelgebruikers heeft Smienk trapliften beschikbaar, zodat alle verdiepingen in uw huis weer eenvoudig bereikbaar worden. We zorgen ervoor dat u weer probleemloos en zonder moeite naar boven gaat, ook als u in een rolstoel zit! Zo bent u als rolstoelgebruiker niet afhankelijk van een begeleider of huisgenoot.

Met onze trapliften voor rolstoelgebruikers bereikt u weer elke verdieping van uw huis. U kunt kiezen uit een traplift met een handige draaibare stoel met opklapbare armleuningen, waardoor u eenvoudig vanuit uw rolstoel in het stoeltje gaat zitten.

Bij Smienk hebben we standaard diverse trapliften met draaibare stoel en opklapbare armleuningen op voorraad. Na de aanschaf zullen wij er dan ook alles aan doen om de traplift snel en veilig bij u te installeren.

Plateaulift

Wilt u graag compleet met uw rolstoel naar boven? Dat kan ook! Kies dan voor een speciale plateaulift. Deze is, zoals de naam al zegt, voorzien van een groot plateau waar u met de rolstoel op past. De lift brengt u vervolgens rustig en veilig naar boven. Ook plateauliften leveren wij voor de scherpste prijs. Voor meer informatie over plateauliften hebben wij een speciale plateauliften-pagina.

Wilt u graag persoonlijk advies?

Interesse in een traplift voor rolstoelgebruikers? Dan komen we graag eens bij u thuis langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies op maat met direct een duidelijke offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. En stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure