• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Stannah Trapliften

Elk merk traplift heeft zijn eigen specifieke kenmerken, zo ook Stannah. Het is daarom belangrijk om te kijken wel type traplift het beste bij uw trap en bij uw voorkeuren past. Onze professionele adviseurs kunnen u helpen met deze keuze. Door onze ervaring met allerlei verschillende soorten trappen en huizen, weten wij precies welk type traplift het beste bij uw trap past. Bent u benieuwd of de comfortabele trapliften van Stannah geschikt zijn voor uw trap? Lees hieronder welke modellen van Stannah wij verkopen. Daarbij kunnen wij u ook adviseren om te kijken bij onze gebruikte trapliften. Deze modellen zijn vaak vijftig procent goedkoper zijn dan de nieuwe modellen.

Stannah traplift; kwaliteit en stijl

Een goede traplift zorgt voor veel comfort en gemak. U hecht daarom veel waarde aan kwaliteit. Met de Stannah traplift bent u verzekerd van een kwaliteitslift met een stijlvolle uitstraling.

150 jaar Stannah

Stannah is een van oorsprong Londens familiebedrijf dat zich al meer dan 150 jaar bezighoudt met (trap)liften. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot inmiddels één van de grootste aanbieders op het gebied van trapliften.

Ervaring

Door hun jarenlange ervaring, is geen enkele trap een verrassing voor Stannah. Het bedrijf weet goed wat er zich op de markt afspeelt en waar de wensen en behoeften van hun klanten liggen. Hierdoor zijn de trapliften optimaal aangepast aan het comfort dat u als klant wenst.

Soorten trapliften

Het Stannah assortiment bestaat, naast de buitenlift, uit vijf soorten trapliften: de Starla, de Saxon, de Sofia, de Solus en de Sadler. Deze trapliften hebben allemaal hun eigen kenmerken en kunnen stuk voor stuk aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.

Starla

De Starla is geschikt voor alle soorten trappen. Of u nu een traplift met bochten of een kaarsrechte trap heeft, de Starla past altijd. De ergonomische stoel is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse artsen en fysiotherapeuten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van optimaal comfort en veiligheid. De Starla past in elk soort interieur van klassiek tot modern. Kies uw favoriete bekleding in de kleur die bij u past, zo heeft een traplift volledig op maat in huis.

Saxon

De Saxon is vooral geschikt voor de rechte trap en de trap met bochten. De traplift wordt aan de trap gemonteerd, in plaats van aan de muur. Hierdoor voorkomt u schade aan uw muur. De stoel kan naar wens worden opgeklapt, of versteld. Het compacte model maakt de Saxon ook geschikt voor trappen met smalle treden.

Sofia

Als het om elegantie gaat, springt de Sofia er direct uit. De traplift is niet alleen comfortabel en veilig, maar ook zeer stijlvol. Door de brede keuze uit bekleding en kleur, past deze trap in bijna elk interieur. Deze traplift is vooral geschikt voor rechte trappen en trappen met bochten. De traplift is voorzien van een hindernisdetector, zodat u op tijd gewaarschuwd wordt bij obstakels op de trap.

Solus

Als u waarde hecht aan ergonomisch zitoppervlak, is de Solus een geschikte kandidaat voor u. Het ontwerp van de stoel is namelijk zo ingenieus dat deze zich volledig aanpast aan uw lichaamshouding. Deze traplift, die vooral geschikt is voor rechte trappen en trappen met een bocht, is hierdoor uitermate geschikt voor mensen met een kwetsbare rug of pijnlijke benen.

Sadler

Wie kiest voor de Sadler, kiest voor het neusje van de zalm. De stoel van deze traplift bevat een kantelend zitvlak, waardoor hij zich minutieus aanpast aan uw zithouding en hierdoor de druk op uw benen ontlast. Bovendien biedt het kantelend zitvlak u directe ondersteuning bij het zitten en het opstaan. De opklapbare armleuningen en zitting zorgen voor extra ruimte op de trap, wanneer de stoel buiten gebruik is. De Sadler is geschikt voor alle soorten trappen.

Gebruikte Stannah Trapliften

Natuurlijk kunt u een gloednieuwe traplift aanschaffen. Maar er zijn ook andere alternatieven. Zo biedt Smienk prachtige gebruikte Stannah trapliften in alle soorten en maten. Naast tweedehands Stannah trapliften verkoopt Smienk ook vele andere merken. Deze trapliften voldoen, evenals een nieuwe traplift, aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien is de prijs sterk gereduceerd ten opzichte van een nieuwe traplift. Daarnaast biedt Smienk een betrouwbare onderhoudsovereenkomst, zodat u altijd verzekerd bent van een efficiënt werkende traplift. Dus waarom niet kiezen voor Smienk? Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte op en ontdek welke traplift het beste bij uw lichamelijke conditie, én uw budget past.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure