• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift voor blinden en slechtzienden

Als traplopen lastig voor u wordt, kunt u met een traplift vaak nog wat langer thuis blijven wonen. Een prettig idee voor u en uw omgeving. Maar hoe moet dat als uw gezichtsvermogen ook achteruitgaat en u volledig afhankelijk wordt van uw traplift?

Eenvoudige bediening

Wij begrijpen dat de bediening van een traplift voor u extra lastig kan zijn. Daarom bieden wij altijd een maatwerkoplossing. Of het nu gaat om vergrote knoppen, een linkshandige of rechtshandige bediening of een andere soort aanpassing, wij passen onze trapliften graag voor u aan. Zo wordt uw traplift volledig op maat gemaakt en is het gebruik zo laagdrempelig mogelijk voor u.

Obstakelherkenning

Er zijn diverse trapliften met veiligheidssensoren voor obstakelherkenning. Dit betekent dat uw traplift u waarschuwt wanneer er een obstakel op de trap ligt. Dit maakt het gebruik van de traplift voor u nog veiliger.

Leer uw lift kennen

Om uw traplift op de juiste manier te bedienen is het mogelijk onder begeleiding van een van onze adviseurs rustig kennis te maken met de lift. Zo weet u precies hoe u de lift moet bedienen en kunt u met een gerust hart alleen gebruik maken van de lift.

Veiligheidseisen

Elke traplift voldoet aan Europese veiligheidseisen. En dat is ook wel nodig, want u wilt op een veilige manier op- en afstappen. Bovendien wilt u niet het gevaar lopen dat uw voeten of handen knel komen te zitten tijdens het gebruik. Zeker wanneer u blind of slechtziend bent, wilt u precies weten waar u aan toe bent met uw traplift. De trapliften van ThyssenKrupp voor trappen met bochten hebben bijvoorbeeld ergonomisch gevormde armleuningen die tevens dienen als zit- en opstahulp. Veel trapliftmodellen hebben daarnaast een ingebouwde draaifunctie, zodat de lift bij het afstappunt van de trap weg draait en u veilig kunt afstappen. De geïntegreerde voetsteunen van de meeste trapliften zijn eveneens belangrijk om veilig op en af te stappen.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure