• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift voor uw hond

Wilt u graag een traplift voor uw hond? Geen probleem, daar zorgen wij graag voor! Traplopen is niet goed voor de gewrichten van uw hond, en daarom kan een traplift een hele goede optie zijn om uw hond te ontlasten. Wij maken daarvoor gebruik van een gewone tweedehands traplift, die wij vervolgens voorzien van een speciale bak waarin uw hond gemakkelijk en comfortabel kan plaatsnemen. U kunt vervolgens de traplift met de afstandsbediening omhoog en omlaag sturen. Op die manier kan uw hond gemakkelijk en veilig weer boven komen.

Is een traplift wel veilig voor mijn hond?

De traplift is zeker een veilig middel voor uw hond op de trap op of af te gaan. We maken een mooi vlak plateau of plaatsen een mand waar de hond in kan zitten. De traplift is goed afgedekt met kappen, zodat er geen bewegende onderdelen zijn, waar uw hond zich aan kan bezeren.

Een betaalbare oplossing voor uw hond.

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het inkopen, reviseren en op maat maken van gebruikte trapliften, bent u verzekerd van het meest voordelige aanbod. Door onze uitgebreide kennis en ervaring, is de traplift bij levering volledig nagekeken, voor u op maat gemaakt en klaar voor jaren gebruiksplezier. Als uw traplift jaarlijks wordt onderhouden, bent u bij Smienk levenslang verzekerd van een veilige werking van uw traplift. Zo krijgt u een goede traplift voor uw trouwe viervoeter tegen een betaalbare prijs

Wilt u weten wat voor uw hond de mogelijkheden zijn en wat dit gaat kosten?

Vraag dan nu hieronder een vrijblijvende offerte aan of bel ons op 0341 – 768 071

Traplift Voor De Hond       Honden traplift

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure