• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift informatie & advies

Ziet u steeds meer op tegen traplopen in uw huis? Werken uw benen niet meer mee, of bent u bang dat u valt? Wilt u wel zelfstandig thuis blijven wonen? Dan is een traplift een oplossing. Met een traplift blijft ook uw bovenverdieping bereikbaar en bent u niet afhankelijk van de hulp van anderen. Waarom zou u in een nieuwe traplift investeren, als u een gebruikte traplift kunt kopen van dezelfde kwaliteit, maar duizenden euro’s goedkoper?

Gratis traplift thuisdemonstratie

Smienk Trapliften levert gebruikte trapliften van alle merken door heel Nederland. Uiteraard staat kwaliteit voorop. U bent immers afhankelijk van de traplift. Daarom worden alle slijtgevoelige onderdelen vervangen, en al onze trapliften uitvoerig getest voordat de traplift bij u wordt geplaatst.

We komen graag bij u aan huis om alle mogelijkheden met u te bespreken. Zelf alvast oriënteren? Op onze website geven wij over alle aspecten van de traplift overzichtelijke informatie.

Liever direct persoonlijk advies? Onze collega’s helpen u graag: bel 0341-768071

Het beste advies

Allemaal prima natuurlijk. Maar het kan ook een stuk eenvoudiger. Bij Smienk trapliften weten we namelijk alles over trapliften. We weten als geen ander wat het verschil is tussen de diverse merken, begrijpen de verschillende mechanieken, hebben verstand van de technische specificaties, weten alles over zitcomfort en maken een nauwkeurige afweging tussen kwaliteit en prijs. Het enige wat u moet doen is ons vertellen wat uw wensen en behoeften zijn. Wij geven u graag advies!

De scherpste prijs

Maar dat is nog niet alles. Bij Smienk trapliften gaan we nog een stapje verder. Zo kijken we samen hoe u de beste kwaliteit krijgt voor de scherpste prijs. Die prijs is natuurlijk afhankelijk van uw behoeften en wensen. Lees meer »

Veiligheid bij tweedehands

Is een tweedehands traplift wel veilig, en ziet hij er wel netjes uit? Terechte vragen waar wij u graag antwoord op geven. Bovenstaande video laat u zien welke stappen onze trapliften allemaal doorlopen, voor de plaatsing. Lees meer »

Mannen In Overleg

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze service en diensten?

Smienk Trapliften - Klantreview Fam. Bakker

Bekijk onze reviewpagina of ons YouTube kanaal.