• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift informatie & advies

Een trap was ooit een gemak voor u. Maar nu is het een uitdaging. Uw benen willen niet mee, u bent bang om te vallen. En toch wilt u graag in uw eigen huis blijven wonen, mét toegang tot de boven­verdieping. Dat lukt perfect: dankzij de traplift . Die brengt u vlot naar boven en beneden, zonder dat u zelf een inspanning levert. Meer traplift-info? Neem rustig onze website door.

Gratis demonstratie bij u thuis

Voor traplift-advies bent u welkom bij Smienk Trapliften. Wat ons bijzonder maakt? Dat wij gebruikte liften verkopen – dat voelt u in uw portemonnee. Wees gerust: u boet niet in op kwaliteit. Alle slijtgevoelige onderdelen zijn gloed ­nieuw. En alle trapliftonderdelen worden uitgebreid getest voor u ze in gebruik neemt. Tevens geven wij 5 jaar garantie in combinatie met onderhoud. Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u thuis om u alles te vertellen. Maak een afspraak of bel ons op 0032-25887740.

Het beste advies

Allemaal prima natuurlijk. Maar het kan ook een stuk eenvoudiger. Bij Smienk trapliften weten we namelijk alles over trapliften. We weten als geen ander wat het verschil is tussen de diverse merken, begrijpen de verschillende mechanieken, hebben verstand van de technische specificaties, weten alles over zitcomfort en maken een nauwkeurige afweging tussen kwaliteit en prijs. Het enige wat u moet doen is ons vertellen wat uw wensen en behoeften zijn. Wij geven u graag advies!

De scherpste prijs

Maar dat is nog niet alles. Bij Smienk trapliften gaan we nog een stapje verder. Zo kijken we samen hoe u de beste kwaliteit krijgt voor de scherpste prijs. Die prijs is natuurlijk afhankelijk van uw behoeften en wensen. Lees meer »

Veiligheid bij tweedehands

Is een tweedehands traplift wel veilig, en ziet hij er wel netjes uit? Terechte vragen waar wij u graag antwoord op geven. Bovenstaande video laat u zien welke stappen onze trapliften allemaal doorlopen, voor de plaatsing. Lees meer »

Benieuwd wat onze klanten vinden van onze service en diensten?

Smienk Trapliften - Klantreview Fam. Bakker

Bekijk onze reviewpagina of ons YouTube kanaal.

Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0032-25887740