• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

De juiste traplift kiezen

De ene traplift is de andere niet. Welke is perfect voor u?

Vijf beslissingsfactoren

Uw traplift wordt een onderdeel van uw interieur: u wilt dat hij er netjes in opgaat. Het is dus geen kwestie van rap rap plaatsen, wel van door­dacht te werk gaan – op maat. Want u hebt uw unieke levensstijl met eigen wensen. En die zijn anders dan die van vriend X of buurman Y.

Welk traplift het best bij u past? Wij zetten u alvast op weg, met vijf factoren om rekening mee te houden.

1. Uw conditie

Hoe wilt u straks de trap opgaan: uitsluitend met de lift of af en toe nog te voet? In dat laatste geval bent u beter af met een compact toestel dat inklapbaar is. Zo hebt u nog voldoende ruimte om de trap gewoon te betreden.

2. Uw huisgenoten

Woont u alleen of samen met personen die wel nog te voet de trap op kunnen? Bij scenario twee kiest u ook beter voor een kleinere traplift, zodat hij een comfortabel gebruik voor uw huisgenoten niet in de weg staat. Hou bijvoor­beeld nog ruimte over voor een stevige trapleuning.

3. Uw huisindeling

Een traplift palmt nogal wat ruimte in – ook aan de plaatsen waar u op- en afstapt. Zorg ervoor dat u in de beneden- en bovenhal voldoende bewegingsruimte overhoudt. En let erop dat u de lift aan de juiste leuning (rechts of links) laat monteren. Want een rail die tot net voor uw slaap­kamerdeur reikt? Niet bepaald handig.

4. Uw beschikbare ruimte

Wist u dat de lift zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van uw trap kan komen? De meeste fabrikanten maken alleen modellen die boven uw treden hangen – aan de binnenkant. Bij ons vindt u ook exemplaren voor de buitenzijde: ideaal als u veel ruimte hebt. En uw trap behoudt dan zijn originele functie.

5. Uw budget

Voor een traplift moet u in de buidel tasten. Doet u dat liever niet ál te diep? Dan zijn tweedehandse liften de perfecte oplossing: uitstekend van kwaliteit én scherp in prijs. Ontdek welk budget u moet voorzien.[SV(c&c1] Wilt u meer info? Dan komen we graag ter plaatse om uw situatie te bekijken.

Een traplift moet veilig zijn, zo eenvoudig is dat. Daarom verdelen we bij Smienk Trapliften alleen gerenommeerde merken:

  • ThyssenKrupp
  • Handicare
  • Stannah
  • Acorn
  • Otolift

U merkt het: keuze genoeg. Misschien bent u nu helemaal het noorden kwijt. Want welke lift lost al uw verwachtingen in? Zou u die dan beter huren of kopen? En wat kost dat dan? Veel vragen, maar wij hebben de antwoorden. Die geven we graag prijs bij u thuis: zo hoeft u zich niet te verplaatsen. En ondertussen werpen we al eens een blik op uw trap. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71