• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Garantie bij Smienk Trapliften

Laten we het simpel houden; u wilt zolang mogelijk van uw traplift genieten. Dat betekent niet alleen een veilige en goed onderhouden traplift, maar ook een eerlijke garantietijd. Zodat u, in geval van een technisch mankement, niet voor hoge kosten komt te staan.

Garantie

Natuurlijk bieden wij u graag die zekerheid. Omdat wij zeker zijn van de hoge kwaliteit van onze trapliften, ontvangt u  altijd een uitgebreide garantieperiode van 5 jaar. Tijdens deze periode zijn wij verantwoordelijk voor eventuele problemen die zich bij uw traplift voordoen.

Voorwaarden hiervoor zijn:

  • Alleen geldig wanneer jaarlijks onderhoud wordt uitgevoerd door Smienk trapliften. U heeft de keuze jaarlijks los onderhoud te laten uitvoeren of een servicecontract af te sluiten.
  • Alleen geldig op de installatie uitgevoerd door Smienk trapliften. Bij verplaatsing van de traplift naar een ander adres komt de garantie te vervallen.

Mijn traplift doet het niet goed, wat nu?

Al onze trapliften worden gefabriceerd en gemonteerd conform onze kwaliteitsrichtlijnen. Toch kan het een keer voorkomen dat er een storing optreedt. En dat komt altijd op een ongelegen ogenblik. Wanneer de traplift niet functioneert zoals het hoort, sturen wij zo snel mogelijk een technische medewerker naar u toe, die het probleem voor u oplost. Wanneer dit binnen de garantieperiode valt, hoeft u geen voorrijdkosten of kosten van vervangende onderdelen te betalen. De enige voorwaarde die wij stellen, is dat de traplift wel volgens voorschrift wordt gebruikt, en onderhouden.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure
Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0032-25887740