• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Wat kost een traplift? Bekijk trapliftprijzen

Wat kost een traplift? Dat hangt af van veel factoren. Denk maar aan het merk van de lift en het model van uw trap. Wilt u een nieuwe of tweedehands traplift? En gaat u kopen of huren ? Zoveel vragen, zoveel antwoorden. Om u alvast een idee te geven, hieronder wat trapliftrichtprijzen.

Type trap  Nieuw  Gebruikt
Rechte trap € 2.630 – €   5.399 Va € 1690
Één bocht € 5.095 – € 10.580 Va € 2590
Meerdere bochten € 5.846 – € 12.495 Va € 2990

Alleszins: ook voor úw budget bestaat een oplossing.

De prijs van uw traplift is sterk afhankelijk van de vorm van uw trap. Een traplift met bochten? Die is natuurlijk moeilijker te maken dan eentje met rechte rails. De moeilijkheidsgraad van productie vertaalt zich zo in het uiteindelijke kostenplaatje.

Uw opties

Een traplift kiezen, is een beetje zoals een auto kiezen: er zijn massa’s opties. Volstaat een vinylzitting of wilt u een lederen bekleding? Bedient u de traplift manueel of volauto­matisch? Wilt u een stoel met uitgebreide draai­functies? Al deze keuzes bepalen uw trapliftprijs. Belangrijk: een nieuwe traplift kunt u nog volledig naar wens samenstellen. Gaat u voor een tweedehands toestel? Dan is de keuze doorgaans wat beperkter. Maar u bespaart wel tot duizenden euro’s!

Het merk?

U hebt de keuze uit een waaier van trapliftmerken – elk met hun eigen prijskaartje. Toch hebben ze één ding gemeen: ze voldoen allemaal aan strenge veiligheidsnormen. Waarin schuilt het verschil dan? Onder meer in de uitstraling en het gebruiksgemak. Iedere fabrikant heeft ook zijn eigen specialisaties. De ene is bijvoorbeeld sterk in liften voor steile trappen, de andere in liften voor de buitenkant van uw trap.

 

Uw trapliftprijs? Die is afhankelijk van uw antwoord op volgende vragen:

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze adviseur wijst u graag de weg. Bel voor een gratis gesprek naar 0032-25887740 of maak uw afspraak online.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure
Gratis Brochure