• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Nieuwe of tweedehands traplift?

Hoge kwaliteit, lage prijs

Uw traplift wordt een belangrijke investering. Het is hét middel dat ervoor zorgt dat u straks makkelijk de trap op en af kunt: dag en nacht. U wilt daarom zeker zijn van een veilig exemplaar, het beste van het beste. Dus zoekt u eerst een nieuwe lift. En valt u daarna steil achterover van de prijs. Wat nu? Veel dieper dan gedacht in de buidel tasten – omdat u koste wat het kost degelijkheid wilt? Het kan ook anders. Voor een tweedehands traplift betaalt u een lagere prijs. En de kwaliteit, die is minstens even hoog!

Betrouwbare A-merken

U vindt bij ons gebruikte trapliften. Zij bewezen hun dienst al op een ander en zijn nu klaar om ook bij u optimaal te presteren. Uw tweedehands lift is sowieso van een A-merk, omdat alleen het beste goed genoeg is. Uw investering is dus voordelig én veilig, dat garanderen wij.

Nauwkeurig maatwerk

De gebruikte trapliften onderwerpen we aan strenge controles. Ze krijgen alleen een goed rapport als ze voldoen aan alle veiligheids­normen die gelden voor nieuwe liften.

‘Een lift van een ander, past die wel op mijn trap?’ Zeker: we doen hem passen! Of er nu geen, één of meerdere bochten zijn: we klaren de klus. Ons maatwerk heet niet voor niets … maatwerk.

Meer weten? De voordelen van uw tweedehands traplift.

Advies bij u thuis

Graag een woordje uitleg? Dan komen we toch gewoon naar u thuis! U krijgt informatie over onze werkwijze en onze trapliften. En we nemen uw trap onder de loep: zo hoort u meteen gepersonaliseerd advies.

Vraag uw vrijblijvend huisbezoek aan of een Gratis brochure.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure
Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0032-25887740