• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Trapliften onderhoud

Goed onderhoud! Logisch toch?

Weleens in een auto zonder verzekering gereden? Dat kan behoorlijk eng en gevaarlijk zijn.  Er kunnen immers allerlei kleine defecten schuilgaan onder die mooie, opgepoetste buitenkant. Nee, als het gaat om onze auto willen we gaan voor maximale veiligheid en zekerheid. En dat is logisch. Want het gaat om onze veiligheid.

Onderhoud traplift

Net zoals uw auto vraagt een traplift ook om goed onderhoud. Tijdens een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen van uw traplift nauwkeurig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd of gereviseerd. Logisch, want het gaat om uw veiligheid.

Wie betaalt het onderhoud?

Wanneer u een traplift bij ons koopt, zullen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Afhankelijk van uw wensen zorgen wij voor goede afspraken wat betreft onderhoud en garantie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, en kunt u elk moment van de dag aanspraak maken op onze hulp.

Technische calamiteiten

Natuurlijk hopen we dat het nooit voorkomt. Maar mocht u te maken krijgen met een technische storing, dan zorgen we dat we binnen 24 uur bij u op de stoep staan. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0032-25887740 Een veilig idee, toch?

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure
Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0032-25887740