• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Stappen bij aankoop traplift

Hoe gaat dat, een traplift aanschaffen?

Bij de aankoop van een traplift gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. U leest zich behoorlijk in, vraagt hier en daar om advies, en probeert wijs te worden uit alle verschillen tussen de diverse soorten en maten. En uiteindelijk moet u toch concluderen dat u geen expert bent, en dat een professioneel advies eigenlijk wel goed van pas komt.

Gelukkig weten we bij Smienk trapliften alles van trapliften. Met dit handige vijf-stappenplan helpen wij u graag een stukje verder op weg naar de lift die het beste bij u past.

Stap 1: U maakt een afspraak

Omdat we begrijpen dat de plaatsing van een traplift in uw huis best ingrijpend kan zijn, nemen we allereerst uitgebreid de tijd om u te adviseren. Dit doen we graag bij u thuis. Zo kunnen we de situatie direct goed inschatten en rustig luisteren naar uw persoonlijke wensen en behoeften.

Maak nu een afspraak via onze website, of telefonisch via het nummer 0032-25887740.

Stap 2: Advies

Tijdens de afspraak die u met ons maakt, vertelt onze trapliftadviseur u alles over de mogelijkheden en passende oplossingen in uw persoonlijke situatie. Daarnaast zal hij uw trap opmeten en u informeren over de trapliften die tegemoetkomen aan uw behoeften. Tijdens het gesprek kunt u uw eigen behoeften en wensen kenbaar maken en de adviseur zal uw wensen zo goed mogelijk verwerken in zijn uiteindelijke advies.

Stap 3: Wij doen een voorstel

Wanneer eenmaal duidelijk is welke traplift het best bij uw persoonlijke situatie past, kunnen wij u een voorstel doen wat betreft een passende traplift. Door ons grote aanbod, is er altijd wel een passende traplift op voorraad.

Stap 4: Wij monteren uw traplift

Gefeliciteerd, u heeft uw keuze gemaakt. Binnen een week staat een van onze medewerkers op de stoep om uw traplift vakkundig te monteren. Dit duurt ongeveer een halve dag. Wanneer de traplift eenmaal staat, zal onze monteur u uitgebreid uitleg geven over de werking van de lift. U kunt even rustig oefenen totdat u en de monteur er zeker van zijn dat u begrijpt hoe de lift werkt. Wanneer u eenmaal vertrouwd bent met de lift, zal de monteur alles schoon en netjes achterlaten.

Wij laten u graag zien, hoe de montage van een traplift gaat. Bekijk onderstaande video.

Stap 5: Onze service

Uiteraard laten wij u niet in de steek na de plaatsing van de traplift. Zo kunt u altijd aanspraak maken op de standaard garantieperiode. Maar ook daarna staan wij altijd voor u klaar. We beschikken over een vakkundig team dat gespecialiseerd is in de werking van uw traplift. Mocht u toch tegen problemen aanlopen, dan zal ons team dit direct voor u oplossen.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure
Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0032-25887740