• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Tweedehands traplift of nieuwe traplift?

Tweedehands traplift de beste keuze?

Wilt u een tweedehands traplift of nieuwe traplift kopen? Dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van topkwaliteit, zeker wanneer u er dag en nacht afhankelijk van bent. U neemt dan ook liever geen risico’s en streeft naar een zo veilig mogelijke aanschaf. Daarom overweegt u wellicht voor een compleet nieuwe traplift te kiezen. Klinkt logisch. Of toch niet?

Allereerst reserveert u een bepaald budget voor uw traplift. Want u weet als geen ander dat de aanschaf van een traplift flink wat vergt van uw portemonnee. Vervolgens gaat u op zoek naar een kwaliteitslift die past bij dat budget. En dat kan best weleens tegenvallen. Want aan een nieuwe traplift van topkwaliteit hangt simpelweg een behoorlijk prijskaartje. U wikt en weegt en besluit dan dat kwaliteit en veiligheid meer wegen dan het prijskaartje. Prachtig natuurlijk. Maar het kan ook anders, met een tweedehands traplift.

Een tweedehands traplift is naast een voordelige keuze ook een zeer duurzame keuze. Waar vroeger nog goed functionerende trapliften als schroot behandeld werden, worden deze door Smienk Trapliften volledig gereviseerd en op maat gemaakt voor herplaatsing. Op deze manier helpt u verspilling te voorkomen en draagt u bij aan een beter milieu, maar geniet u ook van een veel lagere aanschafprijs.

Verschil in prijs

Natuurlijk is een gebruikte traplift goedkoper dan een nieuwe. Maar hoeveel scheelt het? Ga naar onze prijzen pagina. Familie Minnebo uit Wieringerwerf heeft ook gekozen voor een tweedehands traplift, bekijk hun verhaal in de video hieronder.

 

Hoge kwaliteit

Een tweedehands traplift van Smienk Trapliften is een traplift van topkwaliteit. We kiezen daarom bij de inkoop uitsluitend voor A-merken. En dat voor een veel prettiger prijs dan de nieuwe exemplaren. Bovendien hebben onze tweedehands trapliften zich al bewezen. Daardoor bent u altijd verzekerd van optimale veiligheid en maximale kwaliteit. Want ook als het om een tweedehands traplift gaat, moet de kwaliteit top zijn. Natuurlijk kunt u een traplift via marktplaats kopen, alleen is het heel lastig om een traplift te kopen die precies past. Daarnaast moet u hem dan zelf kunnen installeren en onderhouden. Wij nemen dat graag voor u uit handen.

Optimale veiligheid, ook bij een tweedehands traplift

Alle trapliften die wij verkopen zijn vakkundig getest en gereviseerd en voldoen, net als de nieuwe exemplaren, aan alle veiligheidseisen. Daarnaast geven wij op onze trapliften levenslange garantie i.c.m. jaarlijks onderhoud. Hoe het zit met maatwerk? Ook dat is geen probleem. Onze tweedehands trapliften kunnen aangepast worden aan elke trapsoort. Of u nu een rechte trap heeft, of een trap met meerdere bochten, de traplift kan helemaal naar wens aangepast worden.

Tweedehands Traplift

Maatwerkadvies

Nog niet helemaal overtuigd? Dan komen we graag bij u thuis langs om een en ander uit te leggen over onze trapliften en onze werkwijze. Dan kunnen we gelijk een kijkje nemen bij uw trap en een maatwerk-advies geven. En u kunt uiteraard alle vragen stellen die u nog heeft. Vraag nu een gratis thuisadvies aan.

Uw traplift op maat

We laten u graag zien hoe wij uw tweedehands traplift perfect passend maken, zodat deze bij plaatsing weer helemaal als nieuw is.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure