• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Wat kost een Traplift? Bekijk traplift prijzen

Wat een traplift kost hangt sterk af van het merk traplift, het type trap en van uw specifieke wensen. Daarnaast is er ook een keuze te maken in een nieuwe of tweedehands traplift, en of u deze gaat kopen of huren. Wij geven u graag een globaal overzicht van prijzen.

Type trap  Nieuw  Gebruikt
Rechte trap € 2.630 – €   5.399 Va € 1690
Één bocht € 5.095 – € 10.580 Va € 2590
Meerdere bochten € 5.846 – € 12.495 Va € 2990

Omdat Smienk Trapliften zowel nieuwe als tweedehands trapliften te koop en te huur aanbiedt, en daarnaast ook alle merken levert, bieden wij trapliften voor elk budget.

Traplift kosten: Vorm van de trap

Zoals gezegd hangt de prijs sterk af van de vorm van uw trap. Zo zijn de aanschafkosten voor een rechte traplift over het algemeen lager dan die van een traplift met bochten. Dit heeft te maken met de kosten voor het productieproces. Een traplift met bochten is lastiger te produceren, dan een eenvoudige rechte rail.

Uw wensen en behoeften centraal

Naast de vorm van uw trap, is de prijs grotendeels afhankelijk van uw wensen en behoeften.  Denk hierbij aan de keuze van de specifieke stoel en de opties waarvoor u kiest. Kiest u voor een eenvoudige vinyl zitting of gaat u voor een stijlvolle lederen zitting? Heeft u voorkeur voor automatische functies, of neemt u genoegen met de handmatige bediening van een aantal functies? Wilt u een specifieke draaifunctie van de stoel? Al deze keuzes zullen de traplift kosten beïnvloeden. Hierbij moet u er rekening mee houden dat bij aanschaf van een nieuwe traplift rekening gehouden kan worden met al uw wensen. Bij aanschaf van een gebruikte traplift is de keuze beperkter. Hiermee bespaart u echter ook tot enkele duizenden euro’s.

Traplift merken

Ook het merk traplift heeft invloed op de traplift prijzen. Er zijn flinke verschillen in prijs tussen de merken trapliften. Dit ziet u echter ook terug in de uitvoering van de traplift. Vooropgesteld dat elke traplift in Nederland voldoet aan alle veiligheidseisen zit er wel verschil in gebruikersgemak en uitstraling.  Daarbij is de ene traplift bijvoorbeeld vooral geschikt voor hele steile trappen, terwijl de andere lift bedoeld is als buitentraplift.

Traplift prijzen

Kortom; de totale prijs van uw traplift is afhankelijk van de antwoorden op de volgende vragen:

Smienk Trapliften kan u onafhankelijk advies geven over al deze mogelijkheden. Bel 0341 – 768 071 of vraag hieronder online een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure