• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Als traplopen een probleem wordt

Als traplopen een probleem wordt, kan thuis blijven wonen een behoorlijke uitdaging vormen. Ook mevrouw van Doorn uit Wehl ondervond dat aan den lijve: “Ik kreeg steeds meer last van mijn spieren en gewrichten en op den duur moest ik me echt ophijsen aan de leuning om nog naar boven te komen. Naar beneden ging nog wel, maar zelfs dat deed ik op een gegeven moment maar achterwaarts. Ik dacht, als ik nou een traplift zou hebben, dan zou dat natuurlijk veel prettiger zijn!”.

Wellicht is bovenstaande herkenbaar voor u. Met de jaren sluipen ouderdomsklachtjes er vaak langzaam in. De trap wordt toch steeds uitdagender om te belopen, en u merkt dat u hem daarom liever maar uit de weg gaat. Dat beperkt u toch al in uw vrijheid.  Verhuizen is meestal geen aantrekkelijk optie, aangezien u gehecht bent aan uw huis, alle ruimte die het biedt en de omgeving.

Mevrouw van Doorn wilde ook absoluut niet verhuizen: “We hebben inmiddels al veel geïnvesteerd in dit huis, maar een verhuizing, daar moet je toch niet aan denken? Nee, dat willen we echt niet hoor!”.

Voordelige trapliften

Een traplift is een prachtige oplossing als het traplopen lastig gaat. Toch kan dit een te dure optie zijn, waardoor een verhuizing onvermijdelijk lijkt. Maar gelukkig is er sinds enkele jaren ook de mogelijkheid om een gebruikte traplift aan te schaffen. Hierdoor kan er flink worden bespaard op de nieuwprijs. De traplift wordt net als bij een nieuw geheel voor u op maat gemaakt, en geleverd met garantie.

Alle voordelen op een rij

  • Weer veilig en comfortabel naar boven
  • Al vanaf € 1690 door hergebruik
  • De trap blijft beloopbaar
  • Ook weer eenvoudig te verwijderen

Smienk Zekerheid

Mevr. van Doorn is in haar nopjes

Mevrouw van Doorn koos ook voor een gebruikte lift van Smienk: “De traplift is geweldig! Ik hoorde van de mannen die hem geïnstalleerd hebben dat er ook veel mensen zijn die eigenlijk te laat zijn en vaak denken: ‘had ik dat nou maar eerder gedaan!’. Nou dat gaat mij niet gebeuren dacht ik. Ik heb nú last en ik wil nú een traplift hebben was mijn gedachte. De installatie verliep heel soepel. Helemaal geen rotzooi en wat er aan materiaal overbleef was binnen een mum van tijd weer het huis uit. Geweldig! Ja, en ik heb in alle rust uitleg gekregen en gezien hoe het werkte. Ja, dat is geweldig gegaan allemaal.”. Bekijk hieronder haar complete verhaal.

Merkt u dat traplopen lastiger wordt, maar blijft u graag in uw eigen huis wonen? Vraag dan hieronder vrijblijvend onze gratis infogids aan. Dan kunt u alles eens op uw gemak thuis doorlezen.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure