• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Hoe werkt een traplift

Hoe werkt een traplift? Een traplift is in de meeste gevallen een stoel (er bestaan ook ‘sta-trapliften’) die bevestigd is op een rails, waarover deze zich voortbeweegt. De traplift wordt aangedreven d.m.v. een elektromotor. De rails voor de traplift wordt op de traptreden gemonteerd. Op die manier komt men in alle gevallen veilig naar boven.

Traplift is eenvoudig te bedienen

Een lift om het traplopen te vervangen is eenvoudig zelf te bedienen. Vrijwel elk model is uitgerust met een joystick of een bediening die u kunt vasthouden tijdens de rit. Er is meestal weinig kracht nodig voor het indrukken van de knoppen of het bedienen van de joystick. Een gebruiksvriendelijke bediening kenmerkt zich door eenvoud. Trapliften komen automatisch tot stilstand wanneer u de knop of de joystick loslaat.

Een geschikte traplift vinden

Trapliften zijn geschikt om personen te vervoeren. Eén persoon per rit. Er zijn ook liften die personen in een rolstoel kunnen vervoeren. Uiteraard moet het apparaat dit extra gewicht wel kunnen dragen! Ook voor zwaarlijvige mensen zijn er daarom speciale stoeltrapliften verkrijgbaar. Hoe een traplift precies werkt kunt u zelf ondervinden door een proefrit aan te vragen bij een leverancier. Onze adviseur helpt u daar graag mee!

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71