• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Kopen of huren

Als u zoekt naar een traplift voor uzelf of een familielid, komt u al gauw voor de keuze te staan: wilt u een traplift kopen of een traplift huren? Deze keuze is afhankelijk van uw budget en de traplift prijzen.

Heeft u op korte termijn een traplift nodig, maar niet het budget om deze in één keer aan te schaffen? Dan kan traplift huren voor u de oplossing zijn. U smeert de investering uit over een langere periode. Daarbij heeft u ook geen zorgen over kosten en onderhoud. Tijdens de huurperiode blijft Smienk Trapliften volledig verantwoordelijk voor de service en onderhoud aan de traplift.

Wanneer u een traplift voor de lange termijn nodig heeft, kan het voordeliger zijn om een traplift te kopen. Smienk Trapliften biedt bij verkoop vijf jaar garantie. Zo hoeft u zich ook bij de aankoop van een traplift – nieuw of gebruikt – geen zorgen te maken over de technische betrouwbaarheid.

Traplift huren of kopen, nieuw of gebruikt… Smienk Trapliften

Wij weten alles over trapliften. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie en uw budget. Gegarandeerd onafhankelijk, want wij hebben een complete aanbod: nieuwe en gebruikte trapliften van alle merken en modellen, te koop en te huur. Wat u ook nodig hebt, wij kunnen het leveren. Bovendien bieden we u vijf jaar garantie op alle techniek. En onderhoud en reparatie door onze eigen servicedienst in heel Nederland.

Huren of kopen bij de trapliftenspecialist

Graag denken wij mee over de beste oplossing voor uw situatie. U kunt een offerte aanvragen voor de koop of huur van een traplift. Voor een goed en persoonlijk advies komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure
Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0032-25887740