• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift Huren

U hebt een traplift nodig en twijfelt tussen een traplift huren of kopen? We helpen u graag de juiste beslissing nemen. Bij Smienk Trapliften kunt u zowel een traplift kopen als een traplift huren.

Tijdelijke Traplift huren voordeliger?

Of een traplift huren voor u interessanter is dan een traplift kopen, hangt af van uw situatie. Hoe langer u de traplift nodig hebt, des te voordeliger het wordt om de traplift aan te schaffen. Ook kan het voor traplifthuur of -koop uitmaken of het om een nieuwe of een gebruikte lift gaat. Smienk trapliften biedt zowel nieuwe als gebruikte trapliften, te huur en te koop. Bent u op zoek naar een tijdelijke traplift dan is het huren van een traplift een aantrekkelijke optie.

Traplift huur of koop rekenvoorbeeld

Als u een gebruikte traplift huurt betaalt u, na een eenmalige startbijdrage voor de installatie van de rail, slechts €90,- per maand. Tijdens de huurperiode is Smienk trapliften 100% verantwoordelijk voor het onderhoud en de goede werking van uw traplift. Omdat wij in heel Nederland onze eigen servicemonteurs hebben, die dag en nacht, zeven dagen per week beschikbaar zijn, is uw mobiliteit verzekerd. U heeft dus nergens omkijken naar en aan het einde van de huurperiode wordt de traplift weer kosteloos verwijderd. Dit kan een reden zijn om ook voor langere tijd voor huur te kiezen.

Waarom is huren bij Smienk trapliften voordeliger?

Smienk trapliften is specialist in gebruikte trapliften van alle merken. Daarom kunnen wij na de verhuurperiode de traplift opnieuw verkopen of verhuren. De kosten van de traplift komen dus niet volledig voor uw rekening. Wij altijd honderden trapliften op voorraad hebben, daarom is het ook mogelijk om trapliften tijdelijk te huren.

De voordelen van huren

  • sterk concurrerende huurprijzen
  • geen minimale huurtermijn
  • service en onderhoud inbegrepen
  • continue mobiliteit verzekerd
  • gratis verwijdering na de huur

Samen kiezen we de beste optie

Het voordeel van huur of koop is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie.  Onze adviseur komt graag bij u langs om dit met u te bespreken. Zo weet u zeker dat u uiteindelijk de beste keuze maakt. Interesse? Meld u aan voor een kosteloos adviesgesprek, of vraag een offerte aan.

 

 

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure
Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0032-25887740