• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift kopen

Wilt u een traplift kopen, dan begint u natuurlijk met uitgebreid vergelijken van merken, modellen en trapliftprijzen. U ziet een groot verschil tussen de prijs van nieuwe en gebruikte trapliften. Gebruikte trapliften kosten al gauw de helft minder dan gloednieuwe. Terwijl een goed onderhouden en gereviseerde tweedehands traplift nog jarenlang zorgeloos meegaat. ‘Maar’, zult u zich afvragen, ‘kosten trapliften die al zijn gebruikt dan meer in onderhoud?’ Niet dus. Klanten die bij ons een traplift kopen, krijgen een onderhoudscontract met vijf jaar garantie. U weet zo zeker dat u gedurende vijf jaren geen onvoorziene kosten maakt.

Traplift prijzen hangen af van vorm en lengte

De vuistregel is dat een gebruikte traplift ongeveer de helft goedkoper is dan een nieuwe traplift. De tweedehands traplift prijzen variëren sterk. De prijs is afhankelijk van de lengte en het aantal bochten. U begrijpt dat een rechte traplift makkelijker te bouwen en te installeren is dan een lift die één of twee bochten moet maken. Hierdoor hebt u al een rechte traplift vanaf €1090, terwijl een gebruikte traplift met één of twee bochten startprijzen hebben vanaf €2.190.

Wilt u precies weten waar u aan toe bent, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Kosten trapliften variëren per merk

Er zijn verder flinke prijsverschillen tussen merken, ook bij tweedehands trapliften. In de praktijk betekent dit dat wij voor elk budget wel een geschikte traplift kunnen bieden. Vanzelfsprekend voldoen ál onze tweedehands trapliften aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. U bent verzekerd van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Vraag naar onze traplift prijzen!

Samenvattend: we kunnen de vraag ‘Wat kost een traplift?‘ hier niet beantwoorden, omdat er veel variabelen zijn. Wat we u wél kunnen garanderen, is dat u bij ons de allerlaagste prijs betaalt voor uw tweedehands traplift. Hebt u bij ons een traplift gekocht en ziet u daarna bij een andere officiële aanbieder dezelfde tweedehands traplift voor een lagere prijs, dan betalen wij u het prijsverschil terug. Met deze laagste-prijs-garantie hebt u ook op het gebied van prijs de zekerheid van de beste keuze.

Traplift kopen of huren?

Overigens is er nóg een alternatief om een voordelige traplift in huis te krijgen: u kunt in plaats van een traplift kopen ook een traplift huren. Of dat interessant is, hangt van verschillende factoren af. U leest er alles over op onze pagina “Een traplift kopen of huren?”

Gratis advies

Wilt u een traplift kopen en weten wat een traplift voor uw woning kost? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en een offerte te maken. Zodat we uiteindelijk uw vraag ‘wat kost een traplift?’ tot op de euro nauwkeurig kunnen beantwoorden.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure
Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0032-25887740