• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift kopen

Heeft u pijn bij het traplopen, of kost het u zoveel energie dat u uitgeput boven komt? Dat is niet vreemd. Traplopen is namelijk een zware fysieke activiteit die veel van uw lichaam vraagt. Zodra uw lichaam u beperkingen oplegt vanwege een aandoening of ouderdom, dan merkt u dat vaak als eerste bij het traplopen. Een traplift kopen betekent op zo’n moment het terugkopen van uw bewegingsvrijheid in huis. Met een traplift kunt u zonder problemen weer naar boven en naar beneden. Hier leest u meer over het kopen van een traplift en alles wat daarbij komt kijken.

Waarom kopen veel mensen een traplift? De meest genoemde redenen:

  • Geen pijn of vermoeidheid meer bij het traplopen
  • De bovenverdieping en zolder wordt weer helemaal bereikbaar
  • Een traplift kopen is goedkoper dan verhuizen
  • Het is een geruststelling voor de familie en mensen in uw omgeving (minder valgevaar)

Bekijk het verhaal van fam. van Doorn

OVERWEEG DE AANSCHAF VAN EEN GEBRUIKTE TRAPLIFT

Maar waarom zou u een gebruikte traplift kopen? Zijn die niet veel duurder in onderhoud en loopt u niet veel meer risico op een technisch probleem? Nee, gebruikte trapliften worden door ons volledig gereviseerd en weer in de oorspronkelijke staat hersteld. Bovendien is het voor klanten die bij ons een traplift kopen mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Daarbij inbegrepen krijgt u vervolgens levenslange garantie. Op deze manier weet u zeker dat u geen onvoorziene kosten maakt.

Er zijn wel flinke prijsverschillen tussen merken, ook bij tweedehands trapliften. In de praktijk betekent dit dat wij voor elk budget wel een geschikte traplift kunnen bieden. Vanzelfsprekend voldoen ál onze tweedehands trapliften aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Kortom, u bent verzekerd van de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Traplift monteur

DE VOORDELEN VAN EEN GEBRUIKTE TRAPLIFT:

  • Tot wel 50% goedkoper dan een nieuwe traplift
  • Kwalitatief net zo goed en veilig als een nieuwe traplift
  • Levenslange garantie in combinatie met onderhoud
  • Duurzame keuze: u voorkomt verspilling

Wilt u een traplift kopen en exact weten wat een traplift voor uw woning kost en welke traplift het beste bij u past? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, de verschillende opties en traplift prijzen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en maken direct een duidelijke offerte voor u. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Wat Is Een Traplift

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure