• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift aangetroffen in een woning?

Traplift bij verkoop woning

Bij de verkoop van een woning wordt regelmatig een traplift aangetroffen. Voor de verkoopbaarheid van de woning wordt in de meeste gevallen geadviseerd de traplift weg te (laten) halen. Wat veel mensen alleen niet weten is dat deze traplift nog geld waard is.

Jaarlijks belanden duizenden trapliften op de schroothoop. Deze trapliften zijn voor duizenden euro’s aangeschaft en worden voor een paar tientjes afgevoerd. Smienk trapliften zet zich ervoor in deze trapliften een tweede leven te geven. Een duurzame oplossing waarmee we kapitaal vernietiging tegen kunnen gaan. Daarbij kunnen we andere hulpbehoevenden voor duizenden euro’s voordeliger aan een traplift helpen.

Wat betekent dit voor u?

Wanneer een cliënt een traplift wil laten verwijderen kunt u deze traplift aanbieden aan Smienk trapliften. U en de cliënt ontvangen hier een vergoeding voor. Het enige wat u – of de cliënt – hoeft te doen is enkele foto’s van de traplift te maken en deze te versturen naar inkoop@smienktrapliften.nl.

Smienk trapliften brengt binnen 24 uur een bod uit en bespreekt direct wat de vergoeding voor u is. Bij akkoord wordt direct een afspraak voor demontage gemaakt. Zo is uw cliënt geholpen en levert dit u nog wat op ook.

Concreet

  1. Bespreek met de cliënt het verwijderen van de traplift
  2. Stuur enkele foto´s naar inkoop@smienktrapliften.nl Of bel naar 0341-76 80 71
  3. U én de cliënt ontvangen een vergoeding, deze bedraagt voor u als makelaar min. € 150,-.

Welke trapliften zijn wij in geïnteresseerd?

  • Alle type trappen, zowel recht, met één bocht als met meerdere bochten.
  • Alle merken.
  • Tot 10 jaar oud.
  • Bruikbare staat

Contact

U kunt een email sturen naar inkoop@smienktrapliften.nl.
Wij zijn ook telefonisch te bereiken op: 0371 – 76 80 71.