• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Langer thuis wonen zonder zorgen, dat wilt u toch ook? Maar bent u op de hoogte van alle mogelijkheden en aanpassingen die gedaan kunnen worden in uw huis? In dit artikel leest u meer over het “Langer Thuis in Huis-plan” en wat dit precies inhoudt.

Het Langer Thuis in Huis-plan is een plan dat speciaal ontwikkeld is voor ouderen die graag zo lang mogelijk in hun eigen huis willen blijven wonen. Het plan bestaat uit verschillende checklists die allemaal een ander onderwerp aansnijden, zoals: traplopen, mobiliteit, veiligheid, zien, horen en slapen. U kunt de onderwerpen waar u moeite mee heeft selecteren en op deze manier wordt er speciaal voor u een gepersonaliseerd plan samengesteld met hulpmiddelen die interessant voor u zijn. Ook ontvangt u een schatting van de kosten.

Het invullen van de checklist duurt afhankelijk van de geselecteerde checklists ongeveer 10 minuten. Het plan is volledig gratis en vrijblijvend, het enige wat u er van u gevraagd wordt zijn uw naam en e-mailadres. Op deze manier kan het Langer Thuis in Huis-plan gepersonaliseerd worden en wordt het naar u toe gemaild.

Www.langerthuisinhuis.nl is een initiatief van Smienk Trapliften en is ontstaan uit de grote vraag naar meer informatie over langer thuis wonen. Met het platform Langer Thuis in Huis wordt een overzicht  geboden met alle mogelijkheden, oplossingen en checklists om mensen verder te helpen zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen.

 

Auteur:
10 augustus 2018
 
Auteur:
10 augustus 2018