• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Smienk Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trapliften, maar ook van andere zaken met betrekking tot woningaanpassingen. Op deze pagina plaatsen wij regelmatig nieuwe berichten over dit vakgebied.

apr25
Onderzoek CPB: met traplift kunt u langer thuis wonen
Vandaag gepubliceerd onderzoek van het Centraal Planbureau toont aan het een aangepaste woning ervoor kan zorgen dat u langer in uw eigen huis kunt wonen. We zijn er ontzettend trots op dat wij daar met onze trapliften aan kunnen bijdragen! … Lees het volledige bericht »
Auteur:
25 april 2019
okt19
Smienk Trapliften in 2018 weer een FD Gazelle
Al 15 jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uit aan ondernemingen die een omzetgroei van ten minste 20 procent hebben gehaald. Ondanks het feit dat de criteria dit jaar zijn aangescherpt, behoort Smienk Trapliften wederom tot de FD… Lees het volledige bericht »
Auteur:
19 oktober 2018
okt16
Smienk Trapliften sponsort stichting Present
In de praktijk willen mensen vaak heel graag een ander helpen, maar weet men niet hoe dat concreet naar acties om te zetten. Want, wie help je? Waar help je en met wat, waar begin je? Stichting present slaat op… Lees het volledige bericht »
Auteur:
16 oktober 2018
sep21
Wat betekent Prinsjesdag 2018 voor ouderen in 2019?
Prinsjesdag 2018 is weer achter de rug. Er zijn veel nieuwe plannen gepresenteerd, met als kernboodschap dat iedereen moet voelen dat het beter gaat met Nederland. Hoe zit het met deze belofte voor ouderen? We zochten het voor je uit.… Lees het volledige bericht »
Auteur:
21 september 2018
jun28
Traplift op een superjacht
Zo nu en dan krijgen we aanvragen voor trapliften op bijzondere plaatsen of voor bijzondere doeleinden. Een traplift voor de hond, voor in de tuin of in een flatportiek? Daar kijken we al lang niet meer van op. Maar onlangs… Lees het volledige bericht »
Auteur:
28 juni 2018
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71