• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Over Smienk Trapliften

In 2012 richtte Erik Smienk het bedrijf Smienk Trapliften op. Het eerste bedrijf in gebruikte trapliften van alle merken. Zijn doel: een traplift voor iedereen betaalbaar maken en verspilling tegengaan. Hoe hij op dit idee kwam leest u hier. 3 jaar later bestaat Smienk Trapliften uit een team van ruim 40 medewerkers. Dagelijks plaatsen wij tientallen trapliften door heel Nederland en België. Ondertussen hebben wij al ruim 7500 klanten blij mogen maken met een betaalbare traplift.

Waarin wij ons onderscheiden? Smienk Trapliften is het eerste bedrijf die trapliften van alle merken hergebruikt. Hierbij garanderen wij u dezelfde kwaliteit als een nieuwe traplift. Zo krijgt u bijvoorbeeld op al onze trapliften 5 jaar garantie. Uw voordeel? Enkele duizenden euro’s.

De missie van Smienk Trapliften

Met een betaalbare en duurzame oplossing het voor iedereen mogelijk maken om veilig te kunnen blijven wonen in zijn vertrouwde omgeving.

Mannen In Overleg

Smienk Actueel

Langer thuis, met de Langer Thuis in Huis-checklist!
Langer thuis, met de Langer Thuis in Huis-checklist!

Langer thuis wonen zonder zorgen, dat wilt u toch ook? Maar bent u op de hoogte van alle mogelijkheden en aanpassingen die gedaan kunnen worden in uw huis? In dit artikel leest u meer over het “Langer Thuis in Huis-plan” en wat dit precies inhoudt. Het Langer Thuis in Huis-plan is een plan dat speciaal […]


Lees volledige bericht »
Auteur: Smienk Trapliften
10 aug 2018