• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Ons team

Passie en ambitie, dat kenmerkt onze mensen.

Wij werken in een open en informele sfeer, met een dynamisch en inspirerend werkklimaat. Veel collega’s kennen elkaar al jaren. We wonen op of in de buurt van de Veluwe. Doordat wij elkaar goed kennen, kunnen wij elkaar goed helpen. Dus ook onze klanten! Wij werken met passie en vakmanschap. Daar zijn we best trots op. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Over Maurice

Oplossingsgericht, nauwkeurig en vriendelijk zijn dé woorden die Maurice omschrijven. Als servicemonteur gaat hij het hele land door om storingen op te lossen bij onze klanten. Je kunt wel stellen dat Maurice een echte doorzetter is, hij loopt pas de deur uit als de klant weer helemaal tevreden is. En dat is waar het om draait.

MAURICE - 
SERVICE MONTEUR
Over Carlo
CARLO - 
SERVICEMONTEUR
Over Willem
WILLEM - 
ADVISEUR
Over Hado
HADO - 
MONTEUR
Over Sjaak
SJAAK - 
MONTEUR
Over Björn

Björn beheert de klantenservice. Hij zorgt ervoor dat de klant tevreden is én blijft. Klantbeleving en ambassadeurschap staat hierbij in een hoog vaandel. Oplossingsgericht, creatief en communicatief sterk zijn eigenschappen die Björn perfect omschrijven. Wat het werken bij Smienk Trapliften volgens Björn zo prettig maakt is de familiare sfeer en de vriendelijke collega’s.

BJöRN - 
KLANTENSERVICE
Over Hetty

De vrouw die ons bedrijf van onder tot boven kent. Zij is vaak diegene die de telefoon opneemt. Ooit was zij de eerste medewerker op kantoor en deed zowel de telefonie, administratie, als personeelszaken. Inmiddels focust zij zich op datgene dat zij het liefste doet: klanten helpen.

HETTY - 
ADVISEUR BINNENDIENST
Over Lesley

Lassen, slijpen, uitmeten en trapliften op maat maken: Lesley is het hart van de werkplaats. Hij maakt trapliften langer of korter, breder of dunner, hoger of lager. Waar nodig plaatst hij extra steunpunten. Nauwkeurig en secuur maakt hij de trapliften op maat voor hergebruik.

LESLEY - 
LASSER
Over John
JOHN - 
ADVISEUR BINNENDIENST
Over Alireza
ALIREZA - 
MONTEUR
Over Christian
CHRISTIAN - 
INKOPER DUITSLAND
Over Carmen
CARMEN - 
ONLINE PROJECT MANAGER
Over Kyliam
KYLIAM - 
MONTEUR
Over Arnaut

Is verantwoordelijk voor het opmeten van de traplift en brengt vervolgens een bod uit. Hij draait zijn hand niet om voor het demonteren van een traplift. Arnaut is een sociale jongen en een harde werker met hart voor de zaak. “Bij Smienk Trapliften is er geen verdeeldheid, dat maakt het werk zo leuk!” aldus Arnaut.

ARNAUT - 
INKOPER
Over Jochem
JOCHEM - 
LASSER
Over Marianne

Mensenmens Marianne zoekt ideale schoonzonen om ons team van vakmensen uit te breiden. Zij is communicatief sterk, maar luistert en interpreteert vooral goed. Daarnaast waakt zij over de naleving van de procedures voor de personeelsadministratie, zoals de regeling rond salaris, verlof en ziekte.

MARIANNE - 
HR MANAGER
Over Elroy

Als kwaliteitscoördinator is Elroy continue bezig met het waarborgen van de kwaliteit van het magazijn, de werkplaats en het personeel. Waar Elroy aan begint maakt hij af, half werk leveren komt in zijn woordenboek niet voor. Een rustig persoon die van doorpakken houdt, en altijd in voor een praatje. Dat is Elroy.

ELROY - 
TEAMLEIDER PRODUCTIE
Over Erik Smienk

Erik is eigenaar en oprichter van Smienk Trapliften. Hij inspireert, regisseert en bewaakt de grote lijn. Zijn drive is problemen zien en daar een oplossing tegenover zetten. Slimme dingen bedenken. Hij wil iets nieuws neerzetten en daar succes mee hebben. Dat klanten en medewerkers baat hebben bij Smienk Trapliften is zo’n succes. 

ERIK SMIENK - 
INITIATIEFNEMER
Over Jordi F.
JORDI F. - 
MONTEUR
Over Robert

Storingen oplossen en reparaties uitvoeren, als service monteur moet Robert doelgericht en flexibel zijn. Je kunt dus wel stellen dat Robert een strijder is wat betreft het repareren van een traplift. Niets is teveel. Één grote familie en ruimte voor gezelligheid, dat is hoe Robert het werken bij Smienk Trapliften zou omschrijven.

ROBERT - 
SERVICE MONTEUR
Over Adrian

Adrian is technisch adviseur voor trapliften en adviseert u graag in detail over een traplift thuis. Als geen ander kent hij de mogelijkheden voor tweedehands trapliften, waardoor hij intern durft te pochen over ‘alleen maar tevreden klanten’. Wij geloven hem, want hij weet de situatie thuis tot in finesse over te brengen op zijn collega’s in de werkplaats.

ADRIAN - 
ADVISEUR
Over Rene
RENE - 
MONTEUR
Over Daan
DAAN - 
INKOPER
Over Elly

Hoe wij een snelle levering kunnen garanderen? Dankzij een fantastische Elly. Zij streeft dagelijks naar een optimale bezitting. Zij puzzelt om de routes zo goed mogelijk rond te krijgen. Zij is in staat om altijd in het belang van onze klanten én dat van ons bedrijf te denken.

ELLY - 
PLANNING & ORDERVERWERKING
Over Henk Jan

Netjes een traplift plaatsen en ook nog eens een leuk praatje maken met klanten, Henk-Jan doet zijn werk graag goed. Wat het werk zo leuk maakt? De afwisseling én het team natuurlijk.

HENK JAN - 
MONTEUR
Over Wilbert

Het is een uitdaging om alle trapliften op tijd de deur uit te krijgen, maar als meewerkend voorman zorgt Wilbert hier onder andere voor. Ook stuurt hij monteurs aan, laat berekeningen los op trapliften en zorgt ervoor dat deze goed vermaakt worden. Al met al is Wilbert een erg betrouwbare collega die altijd probeert mee te denken  met iedereen.

WILBERT - 
VOORMAN WERKPLAATS
Over Jaami

Als adviseur moet je natuurlijk goed kunnen luisteren, dat kan Jaami zeker. Hij is oplossingsgericht ingesteld en houdt van persoonlijk contact met klanten. Laat dat nou juist een van de belangrijkste dingen zijn bij het adviseren van een traplift.

JAAMI - 
ACCOUNTMANAGER
Over Gert Jan

De goedlachse Gert-Jan is altijd in voor een geintje. Dat betekend natuurlijk niet dat hij zijn werk niet serieus neemt. Gert-Jan is nog in opleiding, maar door zijn positieve instelling en leergierigheid doet hij zeker niet onder voor de andere monteurs.

GERT JAN - 
LEERLING MONTEUR
Over Ciska

Ze denkt niet in cijfers, maar is daar wel goed in. Achter elk getal zit een mens. Dat is haar grootste talent: als iemand denkt dat de financiële administratie om geld draait, dan benadrukt zij dat het altijd over mensen gaat.

CISKA - 
FINANCIËLE ADMINISTRATIE
Over Mario

Naar Mario hoef je nooit lang te zoeken. Zijn uitbundige, herkenbare lach is namelijk overal in het gebouw te horen. Weet briljante verhalen te vertellen, maar is ook altijd geïnteresseerd in collega’s. Door zijn aanstekelijk enthousiasme zorgt Mario er voor dat de verschillende afdelingen soepel met elkaar samenwerken, en dat de trapliften zo snel mogelijk geleverd kunnen worden.

MARIO - 
TEAMLEIDER ORDERVERW.
Over Kees

Een opgeruimd en ordelijk magazijn dat is waar het bij Kees om draait. Hij geeft alle ingekochte trapliften een plaats en zorgt ervoor dat trapliften vanuit het magazijn naar de werkplaats komen. Kees is een echt mensenmens die humor op de werkvloer zeker kan waarderen.

KEES - 
LOGISTIEK MEDEWERKER
Over Jordi

Een vrolijke en enthousiaste jongen die niet te beroerd is om hard te werken. Zich inleven in de situatie van de klant is iets wat Jordi goed kan, dat is ook een van de redenen dat hij niet zomaar opgeeft. Hij houdt ervan om iets neer te zetten waar mensen echt wat aan hebben.

JORDI - 
MONTEUR BUITENDIENST
Over Margreet

De goedlachse Margreet is vaak het eerste aanspreekpunt van nieuwe en bestaande klanten. Zij is heel behulpzaam en klantgericht. Haar motivatie haalt ze uit het helpen van klanten: ‘daar sta ik achter, dat maakt mijn werk zo plezierig.’

MARGREET - 
ADVISEUR BINNENDIENST
Over Clemens

Clemens’ enthousiasme werkt aanstekelijk. Breidde Smienk uit met een grote ambitieuze groep enthousiaste professionals die dagelijks werkt aan de beste oplossingen voor onze klanten. Zijn helikopterview raakt vraagstukken in personeel, marketing, administratie en andere bedrijfsprocessen.

CLEMENS - 
COMMERCIEEL DIRECTEUR
Over Ad

Ad adviseert particulieren en bedrijven voor een traplift op maat. Een integere en sociale collega. Kan inmiddels over trappengaten dromen. En ook in zijn dromen weet hij de ruimte voor een traplift zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

AD - 
ADVISEUR
Over Anne

Gelukkig is de veelzijdige en dienstverlenende Anne onze collega. Als u belt is de kans groot dat u Anne spreekt. Daarnaast koopt zij trapliften in. Werkte 10 jaar in de ouderenzorg en vertelt ons over haar ervaring daar. Ze is nieuwsgierig, wat haar de perfecte persoon maakt om alles over onze klanten te weten te komen.

ANNE - 
ADVISEUR BINNENDIENST
Stefan
Over Stephan

Bent u altijd al benieuwd geweest wie toch die vriendelijke jongen aan de andere kant van de lijn is? Grote kans dat het Stephan is. Voor de komst van een nieuwe set dartpijlen, was Stephan de onoverwonnen dartkampioen. Daarna ging het wat bergafwaarts. Desalniettemin staat Stephan altijd klaar voor zijn collega’s en de klanten. Soms met taart, maar altijd met betrouwbaar en deskundig advies.

STEPHAN - 
INKOPER
Over Sander

Hij haalt zelden koffie, maar staat altijd klaar voor klanten én collega’s. Heeft oprechte interesse in een ander, is correct en communiceert helder. Sander straalt werkplezier uit en dat merk je als hij er is.

SANDER - 
MONTEUR BUITENDIENST
Over Wim

Magazijnmeester Wim is een betrouwbare collega. Hij beheert de fysieke stromen in het magazijn en verwerkt dit juist in het systeem, ook hij doet bestellingen en controleert de invoer van de trapliften. Soms  is hij wat chaotisch maar hij doet altijd wat hij zegt. Op Wim kun je rekenen!

WIM - 
LOGISTIEK EN INKOOP
Jan Peter
Over Jan-Peter

Zorgt ervoor dat wij online gevonden worden. Kent het wereldwijde web op zijn duimpje. Kan een dag op kantoor zitten zonder koffie.

JAN-PETER - 
MARKETING COORDINATOR
Over Harry

Zijn ogen lachen altijd. Is helaas vaker op de weg dan op kantoor. Harry was nauw betrokken bij de oprichting van ons bedrijf. Weet als geen ander dat kwaliteit gaat voor kwantiteit. Komt gelukkig regelmatig langs om zijn ervaringen te delen.

HARRY - 
ONDERHOUDSMONTEUR
Over Thomas

Schrijft met veel plezier over alles wat met trapliften te maken heeft, zowel voor onze eigen site en publicaties als externe artikelen. Het duurzame karakter van Smienk spreekt hem enorm aan. Kan met zijn volledig elektrische auto precies op één acculading heen en weer naar kantoor, maar soms ook niet…

THOMAS - 
CONTENT MARKETEER
Over Siebrand
SIEBRAND - 
OPERATIONEEL DIRECTEUR
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71