• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Het verhaal van Smienk Trapliften

Ons verhaal - Smienk Trapliften

 

In 2012 kwam een trapliftadviseur bij een oudere dame thuis. Zij woonde al bijna 40 jaar in hetzelfde rijtjeshuis, maar kon vanwege haar leeftijd niet meer naar de bovenverdieping. Midden in haar kleine huiskamer, tussen de eettafel en de bank, stond haar bed. De adviseur hielp haar aan een nieuwe traplift. Zo kon zij nog jaren in haar vertrouwde omgeving blijven wonen.

Vier maanden later belde de dochter van deze dame: “De gezondheid van mijn moeder is plotseling flink verslechterd. Moeder moet noodgedwongen verhuizen naar een verzorgingstehuis. Kopen jullie de traplift ook weer terug?” Hij legde uit dat dat niet kon. Een traplift is namelijk een maatwerk product, speciaal voor een trap gemaakt. De adviseur wist toen nog niet beter.

Een week later kwam diezelfde adviseur bij een andere oudere dame, met eenzelfde soort trap. Ook deze vrouw kon de trap niet meer op. Ook zij wilde niet verhuizen. Hoe hij ook zijn best deed, deze dame had niet het budget om een nieuwe traplift aan te schaffen. Dit zette hem aan het denken.

Wat als hij een week eerder die traplift had teruggekocht? Dan had hij deze dame vandaag wel kunnen helpen. De dochter die de traplift van haar moeder verkocht, de dame die weer naar boven kon en hijzelf die daar iets aan verdiende zouden tevreden zijn. Het denken werd doen.

Op marktplaats speurde hij naar gebruikte trapliften. Tussen de klus- en verfspullen van een jong stel in Zwolle, kocht de man zijn eerste gebruikte traplift. Zo reed hij door heel Nederland en kocht nog 20 oude trapliften op. De eerste tweedehands traplift verkocht hij nog diezelfde maand.

Die adviseur was Erik Smienk, oprichter van Smienk trapliften. De dochter die haar moeders traplift niet kon verkopen vergeet Erik nooit meer. Zij zette Erik aan het denken. Inmiddels hebben al honderden mensen een voordelige traplift gekocht. Zonder het te weten werd die dochter de bakermat van Smienk trapliften: de eerste leverancier van tweedehands trapliften in Nederland.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71