• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Sponsoring Smienk Trapliften

 

Een gezond bedrijf gaat niet alleen voor economisch succes, maar heeft ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat klanten en collega’s kunnen wonen waar zij zich prettig voelen vinden wij belangrijk. Wij zijn ons er echter van bewust dat de wereld groter is. Door twee goede doelen te steunen dragen wij ook bij aan een fijn leefklimaat voor mensen waarvoor dat niet vanzelfsprekend is. Daarom steunen wij diverse goede doelen, waaronder ‘Woord en Daad’, ‘Mission Aviation Fellowship’ en Goodwill®.

Woord en Daad

Woord en Daad
Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede, vanuit Bijbels perspectief. Het is een platte organisatie, waarvan wij zeker weten dat het gedoneerde geld echt bij het project terecht komt. Het werk van Woord en Daad betreft vier aspecten: armoedebestrijding, bewustwording, maatschappijbouw en beleidsbeïnvloeding.

Dankzij een vaste maandelijkse bijdrage van Smienk Trapliften, kunnen 5 kinderen in Colombia naar school. Zo krijgen zij de kans om te werken aan een hoopvolle  toekomst.

 

Mission Aviation Fellowship (MAF)

MAF

MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. Met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het evangelie. Meer dan 1000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig op om mensen helpen. Hoe Smienk trapliften met hen in contact kwam? Deze organisatie wordt gesteund door meerdere bedrijven uit Nunspeet. Hun doelstellingen en manier van werken spraken ons direct aan, daarom besloten wij ook vanuit Smienk Trapliften steun te bieden aan deze daadkrachtige organisatie.

Goodwill®

Goodwill

Goodwill® organiseert maandelijks een dagje uit voor kinderen in een medisch kinderdagverblijf (MKD). Ook wordt er elke maand een Kinderpuzzel- en Kleurboek uitgegeven, waarvan de inhoud speciaal is afgestemd op kinderen die verblijven in een MKD.

Om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling, organiseert Goodwill® in samenwerking met MKD’s speciale Goodwill Days. Dit zijn bijvoorbeeld uitstapjes naar een kinderboerderij of speeltuin. Ook het inrichten van een snoezelhoek is mogelijk of een voorleesochtend met Gerda Havertong, de ambassadeur van Goodwill®. Smienk Trapliften steunt deze organisatie door de Kinderpuzzel- en Kleurboeken te sponsoren.

Stichting Present

Stichting Present

In de praktijk willen mensen vaak heel graag een ander helpen, maar weet men niet hoe dat concreet naar acties om te zetten. Want, wie help je? Waar help je en met wat, waar begin je? Stichting present slaat op dit vlak een brug tussen mensen met een bereidheid om anderen te helpen en de mensen die deze hulp kunnen gebruiken. De missie en visie van stichting present spreekt ons enorm aan. We vinden het erg mooi dat door de samenwerking van generaties, wijken, straten, buren, collega’s en culturen de onderlinge band en verbondenheid van mensen in Nunspeet wordt versterkt. Daar dragen we als Smienk Trapliften graag aan bij!

Surfkids

Surfkids zet zich onder meer in voor het bieden van ontspanning aan zieke kinderen die in ziekenhuizen verblijven. Het magazine Surfkids wordt in Nederlandse ziekenhuizen verspreid en werkt samen met de goede doelen: Make-A-Wish Nederland, Stichting de Opkikker en Metakids. Smienk Trapliften sponsort Surfkids om het blad te realiseren en de goede doelen te ondersteunen. Het magazine staat vier keer per jaar boordevol met interessante content, prijsvragen, winacties en diverse spelletjes. Ook op het interactieve platform surfkids.nl is al deze content terug te vinden. Maar Surfkids is meer. Naast een platform dat kinderen samen brengt, inspireert en entertaint is Surfkids ook erg betrokken bij de maatschappij. Doelen die ook goed bij Smienk passen!

Eerlijk zaken doen
Eerlijk zaken doen wordt bereikt als medewerkers en zakenpartners een gemeenschappelijke opvatting hebben. Iedereen in de wereld heeft recht op een prettige leefomgeving. Onze steun aan deze doelen is om die reden ook op onze website vastgelegd.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71