• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Pijn bij traplopen

Pijn Bij Traplopen

 

Pijn bij traplopen of moeite met traplopen is een veelvoorkomende vervelende klacht. Naarmate u ouder wordt raken uw benen snel vermoeid of werken ze minder goed mee. Ook longaandoeningen of hartklachten kunnen er voor zorgen dat het traplopen voor het gevoel vergelijkbaar wordt met het beklimmen van een hoge berg. Pijn bij traplopen kan er toe leiden dat u het traplopen gaat mijden en zelfs beneden gaat leven, omdat de bovenverdieping praktisch onbereikbaar is geworden.

Met een traplift zorgt u ervoor dat het hele huis gewoon gebruikt kan worden en blijft u langer thuis wonen.

Oorzaken moeite met traplopen

Er zijn veel verschillende aandoeningen waardoor pijn bij traplopen kan ontstaan. De meest voorkomende oorzaken van moeite met traplopen zijn:

  • Ouderdom
  • Kortademigheid door COPD of een andere longaandoening
  • Hart- en vaatziekten
  • Problemen met (knie)gewrichten
  • Reuma

Vaak is het niet zozeer de pijn bij traplopen, maar de moeite met traplopen door de energie die het kost. Langzaam tree voor tree naar boven en toch helemaal buiten adem op de bovenverdieping aankomen is een veelgehoorde klacht. Deze problemen zijn allemaal op te lossen door het plaatsen van een traplift.

Moeite met traplopen?

Wij vinden het belangrijk om te weten wat de aanleiding is voor uw moeite met traplopen. Hierdoor kunnen wij goed beoordelen of u tijdelijk of structureel een traplift nodig heeft en kunnen wij onze adviseurs goed voorbereiden. Het maakt nogal uit of u een twintiger bent of al bijna tachtig jaar, of u fysieke ongemakken heeft of kortademig bent. Door u te kennen, kan onze adviseur u zo goed mogelijk vertellen welke mogelijkheden voor een traplift er allemaal zijn. Zo bent u er zeker van dat de juiste traplift kiezen eenvoudig wordt.

Pijn bij traplopen voorkomen met een traplift

Een traplift is het meest gebruikte hulpmiddel om weer moeiteloos de trap op te komen. Ons grote aanbod en voorraad van tweedehands trapliften maakt het mogelijk om uw traplift snel en betaalbaar te plaatsen.

Heeft u moeite of pijn bij het traplopen en wilt u meer weten over de mogelijkheden om een traplift te plaatsen? Bel ons, vul onderstaand formulier in of bestel onze gratis brochure voor meer informatie. Onze adviseurs helpen u graag.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure
Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0032-25887740