• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Wat is een stoellift

Een stoellift is simpelweg een ander woord voor een traplift. Ze zijn bedoeld om u veilig naar boven en beneden te brengen. Hiervoor wordt een rails geplaatst op de bestaande trap, met daarop een stoel met motor, die u boven of beneden brengt. Het is een perfecte oplossing wanneer traplopen steeds lastiger wordt of zelfs helemaal niet meer mogelijk is.

Het kopen van een traplift kan ervoor zorgen dat u thuis kunt blijven wonen en van de bovenverdieping gebruik kan blijven maken. Verhuizing uit uw vertrouwde omgeving is door aanschaf van een stoellift niet meer nodig en bovendien bent u niet afhankelijk van anderen om naar boven en weer beneden te komen. Uw zelfstandigheid neemt aanzienlijk toe. U wordt weer mobiel in uw eigen huis.

Stoelliften: verschillende soorten en mogelijkheden

Vrijwel elke trap kan worden voorzien van een stoel-/traplift. In de basis zijn er drie verschillende mogelijkheden:

Bij Smienk Trapliften hebben altijd we altijd een groot assortiment diverse trapliften van verschillende bekende merken op voorraad. Ook verschillende opties zoals een draaibare stoel en opklapbare armleuningen zijn beschikbaar. Een gebruikte stoellift wordt door onze ervaren monteurs volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie en vervolgens thuis vakkundig gemonteerd.

Vanwege onze grote voorraad bent u verzekerd van een snelle levering. Kwaliteit staat bij ons voorop, u bent immers afhankelijk van de traplift. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Alle slijtagegevoelige onderdelen worden vervangen en al onze trapliften uitvoerig getest. Wij geven bovendien levenslange garantie in combinatie met onderhoud.

Wat kost een stoellift?

Een stoellift kopen kan een kostbare aangelegenheid zijn. Smienk Trapliften reviseert gebruikte liften, waardoor wij deze tot wel 60 procent goedkoper dan een nieuwe kunnen aanbieden. Een dergelijke stoellift kan vanuit uw PGB, WMO of gemeentelijke voorziening vergoed worden, maar ook als u juist geen recht heeft op een tegemoetkoming in de kosten kan een gebruikte lift een aantrekkelijke optie zijn om alsnog uw wens in vervulling te laten gaan.

De prijzen zijn erg afhankelijk van de trap die u heeft, en welke eisen u stelt aan de traplift. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar onze speciale prijzenpagina.

Stoellift kopen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct onze gratis brochure aan of neem voor een advies op maat geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek en bekijken de situatie bij u thuis.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure