• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift op Marktplaats kopen?

Het idee lijkt in theorie zo mooi: voor enkele honderden euro’s een traplift op Marktplaats kopen en deze vervolgens zelf thuis plaatsen, klaar is Kees! Of toch niet? De praktijk wijst helaas namelijk anders uit. Als een traplift niet blijkt te passen (en dat is vaak een kwestie van millimeterwerk), loopt men letterlijk al snel vast. Uiteindelijk zit de koper met een onbruikbare traplift en moet alsnog gezocht worden naar een maatwerkoplossing.

Marktplaats is in Nederland een van de populairste sites waar bijna alles tweedehands gekocht kan worden. Het zal u daarom niet verbazen dat ook gebruikte trapliften via Marktplaats worden aangeboden. Desondanks is het raadzaam om goed op te letten wanneer u een traplift via Marktplaats wilt gaan kopen. Een traplift is namelijk een (kostbaar) product dat in vrijwel alle gevallen speciaal voor de gebruiker op maat gemaakt en bijna nooit zomaar één op één over te plaatsen naar andere woning of trap. We kunnen ons desondanks goed voorstellen dat u wellicht geschrokken bent van de hoge prijs van een nieuwe traplift. Bedragen lopen gemakkelijk op tot meer dan € 10.000, zeker indien u een traplift met één of meerdere bochten nodig heeft.

Nadelen traplift kopen via Marktplaats

Ook al lijkt de prijs van een gebruikte traplift op Marktplaats erg aantrekkelijk, toch brengt het kopen van een traplift via Marktplaats risico’s met zich mee. De grootste nadelen zijn:
• Onduidelijke onderhoudshistorie: risico op storingen
• De traplift past bijna nooit meteen: alsnog maatwerk nodig
• De accu’s zijn meestal versleten en aan vervanging toe
• Vuile bekleding
• Beschadigd / verbogen railsysteem
• Verouderde software
Een traplift heeft regulier onderhoud nodig om goed, maar vooral veilig en bedrijfszeker te functioneren. U moet er toch niet aan denken dat uw traplift stopt, terwijl u vervolgens midden op de trap vast zit?

Een gebruikte traplift met de zekerheid van een nieuwe?

Smienk Trapliften beschikt over een grote voorraad gebruikte trapliften. Deze grote voorraad maakt het mogelijk om vrijwel elke klant te matchen aan een goed passende traplift. Doordat in de meeste weinig maatwerk nodig is, bieden wij een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien wordt elke traplift grondig gereviseerd. Dat wil zeggen, een gebruikte traplift van Smienk Trapliften:
• Wordt technisch geheel nagekeken
• Krijgt nieuwe bekleding
• Krijgt nieuwe poedercoating
• Krijgt nieuwe accu’s
• Komt met levenslange garantie in combinatie met onderhoud
• Functioneert en ziet eruit als nieuw!

Gratis traplift advies op maat

Als u benieuwd bent naar de voordelen en mogelijkheden van een gebruikte Traplift via Smienk Trapliften, komen we graag geheel vrijblijvend bij u thuis langs om een kijkje te nemen. Onze adviseur meet uw trap op en kan vervolgens direct een offerte voor u maken. U weet zo precies waar u aan toe bent. Advies op maat dat u waarschijnlijk niet krijgt bij het kopen van een traplift via Marktplaats. In combinatie met onderhoud geven wij bovendien een levenslange garantie op iedere traplift. Probeer dat maar eens via Marktplaats!

Tweedehands traplift voor alle soorten trappen

Hebt u een rechte trap of een trap met 1 bocht of 2 bochten? Bij ons koopt u een tweedehands traplift waarmee u tot wel duizenden euro’s bespaart. Kortom, kwalitatief goede trapliften voor een voordelige prijs maar dan wel gecombineerd met het nodige advies en garantie.

Gratis trapliftbrochure aanvragen?

We sturen u graag een gratis brochure op waarin alles uitgebreid wordt toegelicht. Vul onderstaand formulier in, en u heeft onze brochure binnen één werkdag in huis. Wilt u liever even bellen voor meer informatie of een vrijblijvend advies bij u thuis? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0341-768 071.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure