• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift onderhoud en reparatie

Heeft u een traplift in huis maar werkt deze niet meer naar behoren? Is onderhoud nodig? Smienk Trapliften helpt u hier graag bij.

Traplift reparatie

Hoe goed uw traplift ook is, door verkeerd gebruik, slijtage of andere oorzaken kan een reparatie noodzakelijk zijn. Door onze jarenlange ervaring en expertise in alle soorten en merken trapliften, kunnen wij ook bij storingen, aan welke traplift dan ook, de juiste oplossing bieden. Wij hebben traplift onderdelen van ieder type en merk. Dus heeft u een traplift in huis, maar functioneert deze niet meer naar behoren? Neem nu contact met ons op, en we komen u zo spoedig mogelijk helpen! Bel 0341-768071 of mail naar info@smienktrapliften.nl voor een prijsindicatie.

Traplift onderhoud

Heeft u elders een traplift gekocht en is deze aan een onderhoudsbeurt toe? Of vindt u het onderhoudscontract van uw huidige leverancier best wel aan de prijs? Ook als een traplift niet bij ons is gekocht, komen we graag naar u toe, om de traplift het onderhoud te geven wat deze nodig heeft. Net als bij een auto, is het heel belangrijk dat een traplift jaarlijks wordt nagekeken. Dit om te voorkomen dat u op een zekere dag halverwege de trap stil komt te staan, en u geen kant meer op kan. Tijdens dit onderhoud wordt de traplift volledig gecontroleerd en waar nodig worden er aanpassingen gedaan of onderdelen vervangen. Wanneer wij de eerste keer de traplift komen onderhouden worden hiervoor voorrijdkosten en uurtarief in rekening gebracht. Vervolgens is het mogelijk een servicecontract af te sluiten.

Traplift onderhoudscontract en garantie

Een onderhoudscontract op uw traplift heeft vele voordelen. Met het afsluiten van het Smienk Zekerheidsplan krijgt u levenslange garantie op uw traplift. Met een onderhoudscontract voor uw traplift profiteert u van:

+ Geen onverwachte kosten. Voor een vast bedrag per jaar verlenen wij service aan uw traplift en wordt uw traplift jaarlijks onderhouden.

+ In geval van storing ook service in avonden en weekenden.

+ Onderdelen inbegrepen

Voordat een servicecontract op uw traplift kan worden afgesloten zal de traplift-installatie eerst gekeurd moeten worden. Hiervoor worden voorrijkosten en uurtarief in rekening gebracht. Na goedkeuring kunnen wij de garantie van uw traplift overnemen of verlengen.

Bel 0341-768071 of mail naar info@smienktrapliften.nl voor meer informatie en de voorwaarden.

Wilt u een gratis brochure of vrijblijvende offerte ontvangen?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71