• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Traplift verkopen

Heeft u een traplift die in de weg staat? Wij plaatsen niet alleen gebruikte trapliften, maar verwijderen ook trapliften. Binnen een week kan deze door ons professioneel weggehaald worden. U ontvangt direct contant geld. In 3 stappen bent u al van uw traplift af.

Professionele verwijdering

Een professionele verwijdering van uw traplift is een ingewikkelde klus. U kunt dit het beste uitbesteden aan mensen die kennis van zaken hebben. Uw traplift verwijderen gebeurd bij ons altijd op een vakkundig en nette manier. We verwijderen daarbij ook de bevestigingen en de rail. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met alle soorten en merken trapliften. Daardoor bent u verzekerd van een professionele manier van werken. Meer informatie vind u op onze website www.trapliftverkopen.be waar u ook gemakkelijk een bod op uw traplift kunt vragen.

Binnen 48 uur uw traplift verkopen

Via onze website kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, waarna een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk zal reageren. Binnen 48 uur kan dan een van onze monteurs ter plekke zijn en is de verwijdering vaak binnen een uur geregeld. De traplift  wordt dan direct meegenomen en u ontvangt direct contant het overeengekomen bedrag. Zo bent u razendsnel van uw traplift af, heeft u een nette vergoeding gekregen, en is uw trap weer keurig netjes.

Beste prijs voor uw traplift

U krijgt van ons gegarandeerd de hoogste vergoeding voor uw traplift, als deze niet ouder is dan 10 jaar. Deze vergoeding betalen we ter plekke, contant uit. Op die manier heeft u geen ‘gedoe’ met het uitonderhandelen van de beste deal via marktplaats of andere kanalen waar u de traplift zou kunnen verkopen.

Duurzame oplossing

Wij werken graag mee aan een duurzame wereld. Daarom doen wij er alles aan om zo veel mogelijk trapliften en onderdelen te hergebruiken. Als u uw traplift aan ons verkoopt weet u zeker dat deze niet nodeloos wordt afgedankt, maar altijd een tweede leven krijgt.

Heeft u vragen of wilt u uw traplift verkopen, bel ons op: 0032-25887740 of Biedt uw traplift online aan en krijg een goed bod.