• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Vacature Demontagemonteur (zaterdagkracht)

Ben jij op zoek naar een uitdagende (bij)baan voor op zaterdag en vind je het leuk om bezig te zijn met technische werkzaamheden, zoals demonteren van trapliften? Ben je handig en heb je technisch inzicht? Dan hebben wij de ideale bijbaan voor jou. We zijn op zoek naar een enthousiaste demontagemonteur!

Smienk Trapliften is de eerste aanbieder van tweedehands trapliften in Nederland en zorgt ervoor dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Je werkt bij ons in een hecht team met een gezellige, informele sfeer.

Jouw werkzaamheden

Als demontagemonteur bij Smienk Trapliften vervul je een belangrijke rol. De door jou gedemonteerde trapliften worden opnieuw verkocht en geleverd aan mensen die moeite hebben om de trap op te komen. Een dankbare taak! Je helpt met de demontage van diverse onderdelen van trapliften en krijgt veel verantwoordelijkheid. Je rijdt mee op een route om door heel Nederland trapliften te demonteren. Uiteraard sta je er niet alleen voor en leren we je hoe je een traplift netjes demonteert en komen je technische vaardigheden volop tot ontwikkeling in deze (bij)baan. Er zijn verschillende doorgroeimogelijkheden om je baan bij Smienk uitdagend te houden.

Jouw competenties

  • Je hebt technisch inzicht en werkt nauwkeurig
  • Je hebt een mbo werk- en denkniveau
  • Je bent flexibel
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent leergierig

Voor deze functie hoef je geen ervaring te hebben met trapliften. Smienk Trapliften biedt jou een uitgebreid inwerktraject en alle mogelijkheden voor training en opleiding.

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn voor deze zaterdagfunctie en heb je zin om ons team te versterken? Mail dan je motivatie naar hr@smienktrapliften.nl.