• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Vacature Trapliftmonteur

Heb je verstand van techniek, vind je het leuk om iets te betekenen voor mensen en heb je een rijbewijs? Dan hebben we een leuke functie voor jou, inclusief Mercedes van de zaak! Wij zijn namelijk op zoek naar een trapliftmonteur die graag een goed salaris wil verdienen. Een afwisselende functie, waarbij je samen met een enthousiaste collega door heel Nederland ingezet wordt voor de montage van gebruikte trapliften. Zo zorg je ervoor dat mensen tot op hoge leeftijd zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Een dankbaar beroep waarin je veel waardering krijgt!

Wat ga je doen?
Als monteur bij Smienk Trapliften werk je op locatie door heel Nederland, voornamelijk bij particulieren. Je monteert samen met een collega gebruikte trapliften. Je geeft voor en tijdens de installatie duidelijke uitleg over hoe de montage zal verlopen. Je zorgt ervoor dat je de trap en traplift netjes schoon achterlaat en bent eindverantwoordelijk voor een goede oplevering.

Voor deze functie hoef je geen ervaring te hebben met het installeren van trapliften, want je krijgt van ons een uitgebreid inwerktraject. Naarmate je meer leert over de montage van trapliften draag je jouw kennis weer over op je collega’s. Je krijgt de verantwoordelijkheid over je Mercedes-bus en de voorraad materialen daarin.

Wat moet je kunnen?

  • Je hebt technisch inzicht en werkt nauwkeurig
  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je kunt planmatig werken en denkt in oplossingen
  • Je staat voor kwaliteit
  • Je bent prettig in de omgang en hebt mensenkennis
  • Je herkent verkoopkansen

Omdat je bij ons snel alles leert over het functioneren en de techniek van trapliften, kan je tijdens het rijden van een montageroute ook worden ingezet voor het verhelpen van storingen.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij bieden jou een fulltime functie van maandag t/m vrijdag, maar soms kan het voorkomen dat we je ook op een zaterdag inzetten, zodat je op een doordeweekse dag lekker vrij bent. We werken in een gezellig team en eten een gezamenlijke lunch. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen en bieden je veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. En dat alles voor een heel mooi salaris!

Draai jij je hand niet om voor een afwisselende technische uitdaging in combinatie met echt mensenwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn voor deze functie? Mail dan je motivatie voorzien van CV  naar sollicitatie@smienktrapliften.nl.

Voor een goede indruk van ons bedrijf bekijk je onderstaande video.