• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1413 beoordelingen
Menu

Vacature Werkplaatstechnicus

Heb jij gevoel voor zowel mechanica als elektronica? Werk je nauwkeurig en graag in teamverband? Dan zoeken we jou! We bieden je een afwisselende baan als werkplaatstechnicus, waarin je werkt aan het reviseren van verschillende soorten en merken trapliften. Je verricht (montage)werkzaamheden en waarborgt onze hoge kwaliteit. Zo zorg je ervoor dat mensen tot op hoge leeftijd dankzij een traplift zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Een dankbaar beroep met veel voldoening en waarin je veel waardering krijgt.

Wat ga je doen?
Als werkplaatstechnicus bij Smienk Trapliften ga je voornamelijk aan de slag met het reviseren van verschillende soorten gebruikte trapliften. Je zorgt ervoor dat je de trapliften voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen, zodat de monteurs de traplift dankzij jouw werk netjes en probleemloos kunnen installeren bij de klant. Daarnaast ondersteun je collega’s in de buitendienst op het gebied van vragen en eventuele aanvullende wensen van de klant. Je weet alle trapliften precies op maat te maken. Ook help je mee om ervoor te zorgen dat de werkplaats er altijd netjes uitziet. Voor deze functie hoef je trouwens geen ervaring te hebben met trapliften, want je krijgt van ons een goed inwerktraject en leert er binnen no-time alles over.

Wat verwachten we van jou?
– Je hebt een mbo werk- en denkniveau
– Je beschikt over technisch inzicht en werkt nauwkeurig
– Je hebt gevoel voor zowel mechanica als elektronica
– Je staat voor kwaliteit
– Je bent een teamspeler
– Je bent bereid om mee te draaien in het rooster van storingsdiensten

Wat mag je van ons verwachten?
Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen en bieden je daar alle mogelijkheden voor. We werken in een gezellig team, eten een gezamenlijke lunch en hebben regelmatig leuke teamuitjes. Draai jij je hand niet om voor een afwisselende technische uitdaging in combinatie met echt mensenwerk? Dan zijn we op zoek naar jou. En dat alles voor een heel mooi salaris!

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn voor deze functie? Mail dan je CV met daarbij je motivatie naar sollicitatie@smienktrapliften.nl.

Bekijk deze video voor een goede indruk van het werken bij Smienk Trapliften.